Fint folk kommer alltid sent.

#Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, prologen till nästa års #Phantom Pain, dök upp till konsoler i slutet av mars men släpps först nu på pc. Om du frågar #Nvidia, som för närvarande dominerar grafikmarknaden, är det värt väntan om du gillar ögongodis i form av avancerad ljussättning och detaljrikedom.

Nattsmyg, low-inställningar

Nattssmyg, extra high-inställningar

På deras sajt kan du via interaktiva skärmdumpar se hur den grafiska prakten skiljer sig mellan de alla lägsta och högsta inställningarna. De förklarar också de olika teknikerna som används i detalj, såsom screen filtering, ambient occlusion och olika skuggor.

Dagtid, low-inställningar

Dagtid, extra high-inställningar

Nattetid, low-inställningar

Nattetid, extra high-inställningar

Synd att spelet är väldigt kort bara :p 18/12 Rea på steam nu! köpte och lirade , fy fan vilket snyggt spel =D flyter på som faen också ! riktigt bra port! 18/12 Den här nyheten talar om för oss att numera spel ser bra ut även på låga inställningar. 18/12 Den enda, största skillnaden jag ser på bilderna, är att allt blir lite mer verkligt (dimmigt, detaljer) med allt på allra högsta. 18/12 Spelar både konsol och PC själv. Båda kopplade till Projektor när det ska spelas med handkontroll iaf och det är ingen skillnad i kännsla :P föurtom att grafiken och flytet är bättre på PC. min PC har samtliga delar några år på nacken och det ser och... 18/12 Beror ju också på vilken standard man är van vid, jag tycker 60fps är rätt kasst nu för tiden, knappt spelbart i vissa titlar. För att inte tala om skillnaden mellan g-sync av och på :S. 18/12 Tycker synd om gamers som bara spelar på pc. Hur som hafver så kommer mgs att spelas på ps4 hemma hos mig. 18/12 http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/metal-gear-solid-v-ground-zeroes/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-pc-vs-playstation-4-comparison-1.html http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/com... 18/12 De flesta PC-spelare verkar ju lida av "kejsarens nya kläder"-syndromet. Ser knappt någon skillnad och kommer köpa det på PS4 trots att det är "snyggare" på PC. Så länge man är nöjd antar jag att det inte spelar så stor roll :) 18/12 Jag har konsoll och jag är glad. 18/12
Skicka en rättelse