Moba-genren kan vara ganska knepig att komma in i som nybörjare. Ett hyfsat bastant regelverk ska memoreras samtidigt som en rad olika roller och hjältar vill åt din uppmärksamhet. Och som många av er säkert vet är det inte den mest förlåtande av communities som häckar i den onlinebaserade genren.

Men skam den som ger sig, och är du nyfiken på #Dota 2 har sajten pcgamesn en matig artikel som sträcker ut en hjälpande hand. Den förklarar de grundläggande reglerna och ger allmänna tips och råd. Men framförallt ger den också en inblick i vilka hjältar som är bäst för nybörjaren. Med andra ord väldigt intressant läsning för dig som ännu inte kommit igång med ditt spelande.

De bästa nybörjarhjältarna i Dota 2

Konstig lista. Att slänga in windrunner som en nybörjar hjälte är inte särskilt smart. Tror jag har 3k timmar i dota2 nu och jag har svårt att träffa stuns me WR. 20/12 Ogre bör kanske vara en av fin hjälte att börja med. Tanky, bra hp regen. Snabb stun och en slow. Fantastisk kul att spela i de flesta roller. Själv började jag med, på den tiden, Windrunner. Vet inte om det var så bra, skillshots högt och lågt och mina... 19/12 Wraith King bör väl egentligen vara den ultimata nybörjarhjälten. Har bara en ability man använder manuellt. Inbyggd lifesteal, inbyggd crit och ulten är ett extraliv. Går dessutom att spela både som support och carry. Värt att tillägga och något jag... 19/12 Kommer nog bli ändring på det nu efter senaste patchen. Diffusal blade är inte längre en orb. DB+Skadi på Riki kommer bli slakt :) 19/12 Det var väl ett par patcher sen... Lätt att missa i och med att han typ inte spelas längre, just på grund av att han är så lätt att kontra. 18/12 När blev inte det hans ulti? Har inte spelat dota sedan jusst dota på wc3 utan spelat HoN sen closed beta istället (spelar en). Nu vet jag inte hur mycket skilnaden är på matchmakingen men i HoN så spelar inga nybörjare med dust eller anti wards så på... 18/12 Fick jag lära mig något nytt, tackar! 18/12 Jag kände mig alltid lite för gammal (och ointresserad) av MOBA, fick tidigt en rätt avskyvärd bild av genren genom betatest av HoN. Men mina polare lyckades till sist tjata ner min NEJ-mur och lura in mig i Smite, och det är faktiskt riktigt kul. Dessu... 18/12 Det finns färdigställda guider för alla heroes om du klickar på "boken" uppe i vänstra hörnet in-game. Alla har även betyg så välj bara någon med högt betyg och kör på den. Oftast beskriver den också varför du skall välja "den där spellen" och köpa "det... 18/12 Särskilt behöver folk det när det kommer till HoN, vet inte hur många gånger jag blivit mordhotad där för att jag blivit dödad när jag testade spelet. 18/12
Skicka en rättelse