#Lords of the Fallen nådde inte några höga betyg när vi recenserade det. Det gedigna stridssystemet och den svåra utmaningen drogs ned av rörig nivådesign, tråkiga bossar och en spelvärld som saknade karaktär.

Men spelet har ändå lyckats samla ihop en trogen skara fans som inte håller med oss. Tillräckligt många för att motivera en uppföljare. Det är i ett mejl till Eurogamer som executive producer Tomasz Gop bekräftar det nya spelet, men utan att avlöja några detaljer:

– Vi arbetar med visionen och konceptet för Lords 2.

Vad vill du se i en uppföljare till Lords of the Fallen?

jag tyckte spelet va ganksa bra dock så va buggarna o glitchfesten lite väll vid vissa tillfällen (ps4 version) sen va de väldigt tråkigt att spela som nått annat än heavy armor och medium/heavy weapon då de tog så fruktansvärt lång tid o nötta bort HP... 20/12 Var riktigt nöjd med spelet, striderna kändes riktigt rejäla, och dem hade tagit bra inspiration från Dark Souls. Vore skoj ifall det hade varit längre. 19/12 dom kan juh ta fixa spelet först så man kan spela det utan att det crashar hela jävla tiden, å FPSen svänger från 120 till 50 fast man står helt still i typ samma frame är något så jävla lol Å var så sjukt sugen på att spela detta också :( 19/12 Härligt 19/12 Gick på £20 till PS4 på amazon.co.uk för några veckor sedan. Skillnaden är att du kan sälja spelet till PS4 vilket du inte kan med steam versionen. Skulle nog därför inte betalat mer än 10-15 euro max för spelet till steam för tror inte man kommer spela... 19/12 Hoppas de tar bort det där med att man måste klara spelet 3gånger för att låsa upp allt...jag brukar bara spela igenom spel en gång ju:P 19/12 Mycketprisvärt spel på rea. Deras första försök till spel med detta upplägget, och det är lovande. Hoppas som Morti att folk ger dem en ny ärlig chans, förhoppningsvis genom att köpa första spelet och finansiera uppföljaren till nya höjder. 19/12 Då vill jag rikta din uppmärksamhet till Steam. Spelet ligger för tillfället på 50% vilket blir 24,99 euro. Tror nog spelet bör vara värt den summan 19/12 kommer inte köpa det iaf, väntar på rea... 19/12 Alla spel måste börja nånstans, även om Lords 1 inte nådde hela vägen fram så kände jag att det hade en grym potential. Om de kan utveckla den potentialen på rätt sätt så tror jag nog att Lords 2 kan bli riktigt grymt :) 19/12
Skicka en rättelse