Förra månaden släpptes #World of Warcraft-expansionen #Warlords of Draenor, till vår stora förtjusning. Men det innebär inte att #Blizzard lutar sig bakåt och rullar tummarna. Istället har de knåpat ihop ett mastigt inlägg på battle.net, där de berättar mer om vad som hägrar framöver.

Bland de nyheter som sticker ut lite extra hittar vi fortsättningen på Khadgars legendariska questkedja i nästa patch. Den kommer ta oss till Blackrock Foundry-raiden där vi belönas med spelets första legendariska följare till garnisonen – som i sin tur kommer få en del förbättringar och nymodigheter. Bland annat ska kompisar kunna tackla särskilda dagliga uppdrag tillsammans för nya belöningar.

Blizzard utforskar också möjligheten för spelare att köpa tokens som ger speltid, som de sedan kan sälja i spelet för guld. I praktiken innebär det en "legalisering" av guldförsäljning, där de med mycket resurser kan spendera glimmande guld för att betala sina månadsavgifter. Liknande system finns i bland annat #Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, #Eve Online och #Wildstar.