#Evolve går en osäker framtid till mötes, åtminstone om man baserar det på åsikterna kring den förra alphan. De som fortfarande känner sig osäkra på spelet inför släppet i februari kan sätta tilltron till den beta som går av stapeln under januari.

Då kan vi förmodligen stifta närmare bekantskap med det sista monstret som utannonserats. Wraith heter besten som kan göra sig osynlig och skapa irriterande kloner. Behändiga förmågor när man ska undkomma jägarnas farliga vapen. Två nya trailers för besten ser ni nedanför: den första är en kortare presentation, medan den andra är en längre interaktiv variant där man kan växla mellan olika perspektiv.

Såg faktist väldigt spännande ut, får hålla utkik efter betan :) 20/12 Ta och Kika på "Nosgoth" Baserat på Legacy Of Kain serien. Människor mot Vampyrer I arena strider 4v4 som minimum, deathmatch,siege, Flash (tror jag den nya heter) Olika klasser att välja mellan och så kan du Customisa ganska så bra. Nya klasser, förmåg... 20/12 Men hur ska man ta reda på det? Demos släpps inte längre. Och recensioner kan man ju all som oftast inte lite på. 20/12 Betan till Evolve var en besvikelse tyvärr. Dom måste göra underverk för att jag skulle vilja köpa det. Tråkiga strider, små kartor, enformigt och löjligt mycket laddningstider. 20/12 Det ser rätt tråkigt ut. 19/12 Gör ett nytt L4D istället :) 19/12 Alienshade. Sen när är spel något som skall tas på allvar? :) Jag som sett spel som något lättsamt och roligt ända sedan jag spolade fram min första C64-kasset har tydligen missat detta allvarliga skifte. Trots att Evolve ser kul ut, så lovar jag att... 19/12 Är inte att fråga ett sätt att ta reda på saker? :P 19/12 Jag brukar säga till folk som frågar mej om ett spel är bra. Att orkar du inte ta reda på det själv så är du nog inte tillräckligt intressread av spelet endå. Ogillar när folk inte tar spel på allvar och köper spel på måfå för att sen sälja spelet ev... 19/12 Kommer inte att köpa spelet men jag tycker endå att folk Internet är för känsliga. Ta reda på vad det är för spel du köper innan ifall det är ett problem. När jag köpte Amiga och pc spel som liten utan någon större koll var det ett lotteri vad man fick... 19/12
Skicka en rättelse