Det råder delade meningar om potentialen för #Final Fantasy XV, inte minst då regissören Hajime Tabata gick ut och sa att han vill göra spelet mer casual. Därefter vankades det trailer på engelska, och nu är vi tillbaka i Japan igen.

Därför kan det vara svårt att hänga med i handlingen, men vi som inte kan japanska kan i alla fall spana in miljöerna och några nya glimtar actionladdad gameplay. Spelet verkar innehålla en och annan hiskelig best, och en av de stöddigare varianterna får vi se framåt slutet av klippet.

Som jag sa: det gamla teamet finns inte kvar. De har antingen gått i pension eller gått vidare till andra projekt. Ingen idé för det nya teamet att inte utveckla nya idéer och gå sin egen väg. Jag reagerade likadant över Diablo 3 - sedan insåg jag att... 01/01 Jag säger inte att de måste slaviskt följa den gamla formeln, men däremot tycker jag att de blundar för en formel som trots allt gjorde dem mäkta populära från första början. FF IX var ju ett fantastiskt spel, som tog allt det bra från Super Nintendo-er... 01/01 Jag vill verkligen inte låta hardcore eller så men casual? Det har väl FF-spelen varit i många år, förutom en handfull obalanserade bossar man kan grinda för? Nå, det må vara hur som haver så länge spelet är intressant. Måste säga att det enda jag hakar... 22/12 Tabata svarade faktiskt just på denna fråga i senaste intervjun angående demot och fulla versionen - "Well, the demo is going to be released globally all with the same content. The reason for that is, basically with the languages, for the audio, we've... 22/12 Ugh! Eller så kör de på rätt sida. Ugh 21/12 Det gamla teamet har gått vidare. Det här är inte ett gammalt FF, det här är ett nytt FF - för den nya generationen. De gamla spelen finns fortfarande kvar, ingen orsak att fortsätta stampa på samma not. 21/12 Som old school FF-are blev jag ganska avtänd. Dom kör en trailer där fyra ganska anonyma killar (ingen åldersskillnad, ingen könsskillnad och alla såg ut att höra till samma pojkband) som sedan hamnar i röriga strider. Visst kunde de gamla spelens strid... 21/12 Tror Lightning Returns hade DLC med japanska röster man fick gratis om man köpte spelet på pre order eller något sånt. 20/12 Tackar för svaret. Då får man bara hoppas på att dom bestämmer sig för att ha med japanska röster helt enkelt. 20/12 Förutom FF13 och 13-2 till PC så finns det inte en enda utgåva med Japanska röster som option. Med det sagt det finns ett par International edition som släppts i Japan som har option av Engelsk text, men inte släppt utanför Japan. 20/12
Skicka en rättelse