I måndags skulle #Assassin's Creed: Unity få ännu en stor patch som förbättrar prestanda och stampar ihjäl buggar. Den försenades för att "säkerställa kvalitén", och nu när den landat kan vi konstatera att den extra tiden förmodligen inte investerades i pc-versionen.

Det är en märkbart förbannad skribent hos dsogaming som rapporterar att Nvidia SLI inte längre är komptatibelt med spelet, och att flickering blir en trogen följeslagare om du ändå väljer att aktivera tekniken. Hur illa det kan se ut ser ni nedanför.

Det är ett fantastiskt spel, jag har inte stött på något spel förstörande, jag har visserligen spelat det på Xbox One, så det kanske är dom andra versionerna som har större problem... Men jag hoppas att dem fixar de problem som kvarstår, så att alla bet... 24/12 Ubisoft är helt fantastiska. De har t.om prestandasproblem i tetris... TETRIS! https://www.youtube.com/watch?v=0nNp3nqtbWQ 22/12 Fick spelet igår med en ny dator, spelat ungefär 5 timmar, vet inte om det räcker, men inte en bugg än så länge. Lucky me! :D 21/12 Ubisoft - vem är förvånad? Det var ett ganska bra tag sen de tog tronen i att vara rövhål, framförallt mot de som spelar på PC. 21/12 Glöm inte att avsluta taggen annars dör du av syrebrist. 21/12 Hoho ubicrap 21/12 noll och inga förbättringar alls på pc med gtx680, laggar som fan fortfarande. Ospelbart eftersom det där hacket var 3:e steg stör mig så mkt. 21/12 jaja men dom upplevde inga buggar precis som jag som hunnit kört 18 % på PC och "bara"gnäller på framerate och knappt stött på en bugg... 21/12 Buggigt är det säkert men tror inte lika buggigt som till PC. Läser man kommentarer om patchen så verkar det som om flesta problemen vara fixade och största problemet konsolerna hade var frame rate problem och pop-ins. Saxat från kommentarerna på Zavvi... 21/12 Spelet fungerade relativt felfritt för mig innan nya patchen. Under första uppdraget efter nerladdningen så föll jag igenom ett golv ut i tomma intet i Notre Dame. Men jag gillar spelet ändå. Det mesta går som det ska föreutom några grafikbuggar. Jag... 21/12
Skicka en rättelse