#Halo-serien visade att det går att spela fps på konsol, samtidigt som den stått för en rad underhållande spelupplevelser. Därför är det inte orimligt att ha höga förväntningar när Master Chief ger sig ut på Xbox One-äventyr nästa år. Men dessförinnan är det dags för beta av multiplayer, som går av stapeln den 29 december. En ny film om den konflikten ser ni nedanför.

Det är Larry Hryb, även känd som Major Nelson, som delger sina åsikter i klippet. Han är anställd av #Microsoft och har ett intresse av att sälja in konceptet hos allmänheten, så det kan vara klokt att ignorera delar av säljsnacket. Men lyssna gärna när han beskriver spelets olika funktioner.

Är du en så kallad Xbox preview-medlem ska du ha fått tillgång till betan redan i fredags. För alla andra (som köpt #Halo: The Master Chief Collection) är det alltså 29 december som gäller. Vill du veta mer om multiplayer kan du även läsa vår förhandstitt.

Tack till marky för detta #nyhetstips!
Så arena-shooters är alltså de som är inne nu? Först Titanfall, sen CoD:AD, nu detta. Slår vad om att BF5 kommer ha dessa egenskaper också. 22/12 Tänker mer på försäljningsvärdet. Det är ju ändå BF och CoD som de måste mäta sig med. Men för all del funkar det så funkar det. Varpå grafiken. Tyckte det var lite kala omgivningar och low res texturer på vissa ställen och plasma svärd- effekterna så... 22/12 Precis! Riktigt bra att alla börjar på lika villkor. Exakt så det ska vara när man tävlar. Låt skillsen avgöra, inte perks. 22/12 Ser definitivt inte fult ut på min rigg iafl. Kanske är något med videokvaliteten ovan? Må vara sub HD resolution i 60fps men känns riktigt jäkla fräscht. Föredrar utan unlocks...grinding hör hemma i mmo... 22/12 Jag vet att det är beta. Men vad fult det är? Halo 3 i repris? Sen är frågan, kan man verkligen sälja old school dm utan unlocks. Känns nästan som det är standard numera eller? 21/12 "Är du en så kallad Xbox preview-medlem ska du ha fått tillgång till betan redan i fredags. För alla andra (som köpt Halo: The Master Chief Collection) är det alltså 29 december som gäller" :) 21/12 Om betan öppnar den 29:e hur kan ni redan ha provat den? 21/12 Kampanjen i fyran var ett skämt. Ingen Halo känsla alls. Får hoppas att man gör femman bättre. :) 21/12 Spelade Betan igår. Det var riktigt kul och lite annorlunda men vissa grejer måste verkligen ändras. Så som killcam, förstår inte varför de lägger in det.. Men annars var det väldigt roligt och mycket snabbare än andra Halo spel. 21/12 Tummen ned från mig. Varför? Because ... 21/12
Skicka en rättelse