2010 var inget bra år för den ukrainska spelstudion #GSC Game World och dörrarna stängdes samtidigt som fansen stod med gråten i halsen och skrek: "MEN S.T.A.L.K.E.R 2 DÅ?!". Vi vet inte säkert om spelet kommer få se dagens ljus, men vi vet att #GSC Game World är tillbaka på banan och att talespersonen Valentine Yeltyshev intervjuats av GamesIndustry.

Bland annat får vi reda på att S.T.A.L.K.E.R 2 var halvvägs genom utvecklingen, men att den egenkodade grafikmotorn inte riktigt kunde hålla måttet jämfört med de större konkurrenternas diton och att detta skulle göra att spelet såg daterat ut. Samtidigt var det svårt att överkomma andra hinder samt att rätt folk saknades och allt detta ledde till att #GSC Game World insåg att spelet inte skulle bli vad de ville. Frukta ej, allt finns sparat och kanske får spelet någon gång se dagens ljus.

För dig som är ett fan av #S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl är intervjun ett måste innan julhetsen sparkar in dörren till det rum vi kallar "egentid". Du som är intresserad av utveckling i allmänhet, bör även du läsa den i sin helhet.

Well, om det krashade för dig så måste det vara något dina flottiga fingrar tafsat på för jag har också haft 0 problem med det spelet. Inklusive moddar. 24/12 Jag vill hellre att de fixar så Codename Outbreak fungerar på nya maskiner. Eller gör ett nytt Codname Outbreak, det spelet var 10 gånger bättre än vad STALKER någonsin kommer vara. 24/12 Alla som gillar stalker, och ännu inte har kollat in Lost Alpha, gör det nu, riktigt bra! http://www.moddb.com/mods/lost-alpha 24/12 Jag håller tummarna för Survarium. 23/12 Första spelet var vansinnigt buggigt innan det vart färdigpatchat, samma med clear sky. Call of pripyat hade jag inga som helst problem med. Därtill fick de där till mycket av spelmekaniken som vapenuppgraderingar och kartorna. Nu är det bara att hoppas... 23/12 Ok, men då vet vi. Då kan vi bortse från alla buggrapporter, det fungerar trots allt hos dig! 23/12 Så där ja, äntligen någon som sa det :) Misery och Autumn Aurora 2 är också mycket trevliga moddar. Gör spelen betydligt svårare och mörkare, precis som man vill ha det i STALKER. Måste säga att de har jobbat på bra med de modpacket som finns till STALK... 23/12 Välkommen till den moderna världen, där man kan modda sina spel! Som redan länkat, finns det gott om moddar som hottar upp grafiken, förändrar spelmekaniken samt ser till att alla de där jobbiga buggarna är ett minne blott. Kvar har du tre fantastiska... 22/12 Länktips till alla S.T.A.L.K.E.R-spelare här på FZ; http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009 (http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009) http://www.moddb.com/mods/clear-sky-complete (http://www.moddb.com/mods/clear-sky-complete) http://www.... 22/12 Exempel: AI som buggar fast i hus.. kan stå precis framför en och inte ser en... ibland är dom mega pros och skjuter över halva kartan fast man inte visar sig. Objektivs som visas på karta/kompas men då har spelet inte spawnat in något. Extrema grafik... 22/12
Skicka en rättelse