Wii U har haft en minst sagt motig försäljningsstart, som till största del berott på att konsolen helt enkelt inte hade tillräckligt med bra titlar att locka konsumenterna med. Den som räknat ut #Nintendo har dock blivit motbevisad gång på gång. Titlar som #Mario Kart 8 och #Bayonetta 2 har sett till att det anrika företaget fortfarande varit med i tävlingen, om än något på efterkälken. I en intervju med Associated Press har Super Marios pappa Shigeru Miyamoto avslöjat att de redan börjat utvecklingen av en uppföljare till Wii U.

Miyamoto fick frågan om han jobbar på något mer utöver Star Fox, eller om han redan nu blickar framåt mot ny hårdvara. Svaret så klart att fokus ligger på att se till att deras nuvarande konsol har tillräckligt med bra spel för att hålla konsumenten nöjd, men att de har olika grupper som sitter och jobbar på Wii Us efterträdare.

dom kan ju släppa lite spel till wiiu först innan dom börjar med nya finns då inte mycket av värde att spela just nu :8 03/01 Nintendo försöker åtminstone att vara innovativa med sina produkter. Ps4 och XOne är extremt lika varandra i vad de erbjuder för upplevelser, medan Nintendo försöker göra nya grejer. Ibland blir det asbra, som med 3DSen, och ibland blir det inte lika... 25/12 Detta innebär då att den fetaste maskinen i konsollvärlden gällande prestanda kommer vara från Nintendo? Jag antar att Sony och Microsoft knappast kommer kasta allt och släppa nydesignade maskiner? Märkligt.. 25/12 Jag gillar Nintendo, men de är inte relevanta längre för den stora publiken. Undrar verkligen om en till konsol är rätt väg att gå för dem. 25/12 Snacket är att det troligen är mer åt ARM hållet än en "vanlig" x86 CPU som Nintendo kommer gå, då har man ARM på både bärbara och sin hemmakonsol. 25/12 Köpte precis min första Nintendo. Vart ett Wii. Begagnat med grymt bra spel och mycket utrustning följde med. Blir en rolig vinter att få uppleva Wii! :) 24/12 Riktiga gamers kör pc, casual folket sitter på xbox/playstation. Detta är politiskt korrekt. 24/12 God Jul på dig :) 24/12 Jag tog inte illa vid. Jag såg bara ingen vettig motivation kring ditt inlägg och antog att det var menat som ett trollinlägg då det inte är helt ovanligt att folk tar illa upp av sådana påståenden. Men god jul på dig :) 24/12 Hade fått mig ett gott skratt om Nintendo kommer med ett kärnkraftverk till maskin. Låt säga dubbelt 2-3 gånger kraftigare än Ps4/One ^^ 24/12
Skicka en rättelse