Pc-spelarna längtar efter Oculus Rift, Playstation 4-ägarna efter Project Morpheus och Xbox One-lirarna efter.. ja, vad? Enligt källor som pratat med Techradar och Vrfocus har #Microsoft en egen teknik under utveckling, som tydligen ska vara så långt gången att den finns ute hos vissa utvecklare.

Vi vet inte mycket mer än så, och om den kommer fungera till både Xbox One och pc återstår att se, förutsatt att ryktet överhuvudtaget stämmer. Digitimes rapporterar att tekniken kan komma att visas upp under E3 i juni nästa år.

clickbait, that's why! 29/12 Verkar som att kinect bara var första steget i Microsofts väg mot världsdominans. Nu kommer Microsoft VR med en ULA som tillåter dom att bevaka allt du gör in game samt skapa en 3D bild av din kropp, hus och flickvän för att sedan klona dessa och sälja... 27/12 Tror inte jag. Jag ser sjukt mkt fram emot den, främst i flygspel som WarThunder SimBat, IL2 Sturmovik, Elite, Star Citizen mfl. Men även vissa bilspel och FPS typ Skyrim eller Doom. Horror FPS. Och för att inte tala om all interaktiv PORR :P *dreggel* 26/12 Med tanke på hur hårdvaran ser ut i konsollerna lär det bli just en rätt trist och medioker upplevelse. Om några år vill ingen ha skiten utan det kommer förmodligen ses mer som som ännu ett misslyckat tillbehör. 26/12 Men hårdvaran som finns i PS4 och Xone kommer det bli jäkligt jobbigt att få en vettig fps, 1080p är för låg upplösning för VR.. +en jäkla hög framerate behövs för att man inte ska bli åksjuk. 26/12 XBone utan VR vore otänkbart när alla pratar om VR. Så det är en självklarhet att de jobbar på en VR-lösning. Hur långt de kommit, när den släpps och vilka de samarbetar med är frågorna. 26/12 Ett Oculus Rift dev kit kostar 300 dollar idag och dom har sagt att dom ska försöka göra den billigare till konsumentversionen, hur det blir med den saken är nog mycket upp till Facebook vid det här laget dock, jag kan inte tänka mig rivalerna kommer... 26/12 Och kommer troligtvis vara mycket mycket dyrare. 26/12 Ja. Fast VR är liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite coolare än 3D... 26/12 Alla dessa VR-lösningar och förmodligen kommer alla rycka på axlarna åt detta om 5 år eller så... Vill minnas den stora massiva 3D-satsningen som numera mest är en gäspning. 26/12
Skicka en rättelse