Det ser ljust ut för de som vill utöka senaste Dragon Age - modverktyg i görningen.

Dagens spel är betydligt svårare att modifiera 90- och tidiga 00-talets titlar och något offficiellt modstöd till #Dragon Age: Inquisition finns inte än. Det har dock inte hindrat duktiga kodare från att nysta upp spelets innanmäte och laborera med olika lösningar.

Redan nu går det att ladda ner ett paket som förändrar färgerna på vissa utstyrslar och projektet DAI Tools ämnar ge dig total åtkomst till såväl kosmetiska filer som till sparditon. Just nu är det väldigt tekniskt men utvecklarna hoppas kunna göra verktygen mer lättillgängliga.

http://forum.bioware.com/topic/529048-dai-tools/page-103 dom har trots allt kommit en liten bit i moddandet nu :) 27/01 Något jag saknar med Inquisition kontra origins, är komplexiteten att ställa in vad ai:n ska göra när man inte själv styr en karaktär. Nu känns den hopplöst korkad och något jag verkligen avskyr är när det kutar iväg någon idiot och ger sig på en ny gru... 09/01 Farma poäng? Du får ju asmycket bara genom att spela spelet. Side-questsen är lite hit-or-miss, sure, men det kräver inte mycket för att få ett överflöde på power. Åtminstone inte om man spelar det som ett open world RPG, och inte bara tänker på att ta... 29/12 Nä men det är samma sak hela tiden, farma poäng, lås upp ny zon, spring långa sträckor för att låsa upp tillräckligt för att få poäng till nästa sak.. Det är ett jobb i spelet, likt systemen i MMO och det suger åsneröv.. Inte alls likt origins, original... 29/12 Eh, om du inte tycker om att utforska zonerna och göra side quests överhuvudtaget så räcker det med att göra allting i en zon för att kunna spela genom storyn non-stop. Det är okej att inte gillar open world rpgs, men det gör de inte till "MMO simulator... 28/12 Du menar en löjligt bra MMO RPG simulator eller? För när man nästat upp spelet efter en 4-5 timmar inser man hur platt spelet är jämfört med DA:O PS : Nästat i 5 tim = förstår spelet inte klarat ut det............................... 28/12 Tänk att nästan allt som har med DA:I slutar med att gnällpatrullen kommer och förstör med grejer som ''det är inte lika bra som DA: O, Jag vill ha allt som är gammalt i rumpan, Blablabla.'' Sluta spela och sluta kommentera allt som har med nyare dragon... 28/12 haha, jag vet! 27/12 Det är idiotiskt för att spelen till hundra procent försökt sig på helt olika saker. Uttöver det så skiftar spelseriers sin riktning regelbundet i alla möjliga spelserier. Eftersom Inquisition från grunden är designat för att stå väldigt stadigt på sina... 27/12 Man kan dock inte döma trilogin som samma sorts spel. Alla tre spelen är olika typer av spel. Det är ju inte heller samma huvudkaraktär eller så. Det första spelet är i samma liga som NWN2, ett renodlat crpg (dock är nwn2 mer avancerat). DA2 är ett acti... 26/12
Skicka en rättelse