Det är inte bara #Valve som kör mastiga reor på sin digitala tjänst Steam emellanåt. Fram till klockan 17.00 den 6 januari kan du till exempel frossa i #EA titlar via Origin.

Ett helt lass med spel har fått prislappen kapad. #The Sims 4 går för 300 spänn och #Titanfall (som hamnade på vår lista över årets bästa spel) är ditt för 190 kronor. #Battlefield 4 kostar 100 kronor medan föregångaren #Battlefield 3 endast kräver blygsamma 8 kronor. Klicka vidare till Origin för att se rean i all sin prakt.

Gissar på att det är Ambient occlusion problemet som nvidia har lagt till. 30/12 Vet ingen som har stött på några bekymmer, spelade bara för någon stund sedan idag och spelet är stabilt, vad är det som är så dåligt nu med det från tidigare? Vet då inget fel alls och då har jag spelat till och från, spelet är helt klart värt att köpa 30/12 It's spelled PROXY 29/12 När dom får mina cpu fläktar att inte gå upp i varv vid skrollandet av rea listan, och får den att flyta på så kanske man tar sig en titt igen. 29/12 Tackar FZ för pluggen! Titanfall är så mest fett lattjo (ja ja vet att det är hipstertugg) så kom och epla med oss!! /r/titanfall adda loss /u/stygg3 28/12 Jag spelade spelet när det kom ut, funkade hur bra som helst direkt ur boxen. Efter ett par månader köpte jag Season Pass, och det installeras med nya patchen som gör spelet ospelbart. Kolla runt på nätet så kan du se alla som har problem med det. 28/12 hmm, "Downloads to U.S. addresses only" hur funkar det med digitala spel? Om man nu bor i europa exempelvis 28/12 http://www.gamestop.com/pc/games/battlefield-4/108897 Battlefield 4 för 5 dollar 27/12 "Pre-production began in 2011, and Respawn's first game was originally planned for existing consoles" http://en.wikipedia.org/wiki/Titanfall#Development Så vart du får in info från vet jag inte. Hela spelet är bygget för xboxen 27/12 Titanfall utvecklades huvudsakligen för PC och portades sedan till konsollerna så ditt argument tyder på att du tycker att portarna är bättre än originalet. 27/12
Skicka en rättelse