Det ambitiösa #Star Citizen är en sådan crowd funding-framgång att det rentav tjänar pengar för snabbt. Med alla miljonerna bygger #Roberts Space Industries ett vidsträckt universum där du kan spela precis som du vill, vilket de också belyser i den senaste trailern.

Vem tänker du vara när du sätter dig i rymdskeppet nästa år? En girig handelsman, orädd utforskare eller modig rymdkrigare? Fundera på saken medan du tittar på filmklippet nedanför.

Har du källa på att de har lagts in för hand? iofs skulle väl det inte vara så svårt med tanke på hur odetaljerat det är och hur repetetivt allt är. Men att allt är som vårat universum? Ja källa vore väldigt intressant på det. Att stänga av flight assis... 31/12 Två år är inte jävligt länge för att göra ett AAA-spel från grunden, PLUS att bygga upp en spelstudio med ett flertal kontor utspridda i flera länder och anställa över 200 personer. Det första kapitlet i single player-kampanjen Squadron 42 kommer under... 29/12 detta spel har dragigt ut på tiden jävligt länge nu..när ska det släppas 2020 eller senare? 29/12 Ja, jag har inte varit så här taggad sedan RapeLay. 29/12 A lot of tears and disappoint in your future I see. The selfhype is strong with this one. 29/12 Lite OT.. Om man struntar i själva infrastrukturen i spelen; vilket av de två (SC och ED) flyter bäst? Är det någon här som spelat båda på samma rigg och kan ge lite teknisk feedback? 29/12 Äh, kom ner på jorden vetja. :D Det handlar ju enbart om fans som sponsrar ett spel de gärna vill ska bli så bra som möjligt. Ser inget fel med det. Du vet väl om att det enda du egentligen behöver köpa för att kunna spela Star Citizen är ett package... 29/12 Håller med, jag tycker både no man's sky och elite dangerous ser bättre ut och det är med typ 1/4 av star citizens budget. Inte bara det men deras Idé att köpa svindyra skepp för irl pengar är något som inte gör mig sugen att spela det. 28/12 Impressive.. Most Impressive... 28/12 Vad du än väljer kan du räkna med att bli nerskjuten av mig och mitt gäng skjutglada kamrater! 28/12
Skicka en rättelse