Tillhör du skaran spelare som gillar att ligga på ett avlägset tak för att i lugn och ro skjuta meningsmotståndare med prickskyttegeväret? Då kan du hitta likasinnade i det nya spelläget one shot som introducerats i #Call of Duty: Advanced Warfare.

CoD-proffset NaDeSHoT har hjälpt #Sledgehammer Games att utforma tillställningen där du enbart kan spela som fem olika sorters sniper. Ingen av dem har några sekundära vapen, så det blir en sniper-fest som heter duga. Läs blogginlägget för att lära dig mer om spelläget som går att spela nu på en gång.

Om det står "kickas för" så är det väl troligt att de kickas för något på den servern men oavsett så har de fuskat o ska inte spela med oss icke fuskare. Har du fler dåliga ursäkter för att det finns fuskare. He he he .. 09/01 Jag tror du har missat att man oftast ser när folk blir globalt bannade, och inte just från den servern man är på... 07/01 Konspirations teorier om fuskare.. Knappast om man är på en server och tio spelare får BFban och kickas den första kvarten. Min erfarenhet sviker knappast. Om du anser att fuskare är mindre i dag så har du rätt dålig koll på verkligheten. Har heller int... 06/01 Mina tusen timmar berör bara spelen jag nämnde. Vad du (eller jag för den delen) spelade för tio år sen är ju helt irrelevant för hur fusksituationen i dagens FPS ser ut. Uppenbarligen sviker din "erfarenhet" nåt å det grövsta, eftersom du tror att fusk... 04/01 Veckans gissning från dig antar jag :) Dina tusen timmar räcker inte långt om vi jämför. online sedan 1992 och har spelat i många claner o ligor sedan BF2 kom då oftast 5-6 dagar i veckan. Hade då mellan 2,8 - 3,6 i K/D Så även om ja inte är lika snabb... 04/01 Du har knappast spelat mycket, eller så är du så dålig att du tror att folk fuskar bara för de är bättre än du. 04/01 Kul för dig. Jag har tyvärr inte samma tur. 03/01 Jag har spelat Black Ops 1 och 2, BF3 och 4 långt över 1000 timmar sammanlagt...och de gånger jag stött på fuskare är lätträknade. Händer i princip aldrig. 31/12 Om de inte gör något nytt lockande med spelet så har jag köpt mitt sista Cod. Som någon skrev cod4 var bäst. När de kan stoppa fuskarna bättre än i dag ska jag börja spela FPS igen. Till dess behåll skiten. 31/12 Håller med dig, nej tack. Jag hade stora förväntningar på Advanced Warfare, men det blev precis som TitanFall, snyggt att titta på, men urholkat och tomt. 30/12
Skicka en rättelse