Spelstudion #Naughty Dog har verkligen funnit sin plats bland de bästa spelutvecklarna de senaste åren, vi har fått spel som #Uncharted och högt aktade #The Last of Us. För dig som trillat på studion nyligen kan vi berätta att de firar 30 år i branschen och detta gör de med en film på 50 minuter.

1986 startade Andy Gavin och Jason Rubin #Naughty Dog i Kalifornien. Första spelet var Keef the Thief, men den första riktiga framgången kom med #Crash Bandicoot till Playstation. Sedan 2001 har företaget varit ett dotterbolag till #Sony.

Aldrig spelat last of us, ska köpa det när det kommer en android eller Apple version utav det, om låt säga 5 år :D 30/12 Hade nog väldig tur när jag valde de tre första spelen till konsoll någonsin - Dirt 2, Just Cause 2, Uncharted 2 - allt bleknade i jämförelse av det jag köpte efter dessa. Spelar fortfarande Dirt 2 och har helkul. UC2 gjorde jag aldrig klart innan jag... 30/12 "Uncharted" självfallet. Racingspel hit och dit, det var inte riktigt där som Naughty Dog stämplade in sig i spelhistorien, tycker jag. 29/12 Crash Bandicoot 1,2 och 3 körde man som en galning :) 29/12 Körde väl Crash bandicoot demot hos en polare, men det var inget som passade mig :p Var väl Final Fantasy 7 och Resident Evil som jag spelade hans konsol. Fanns roligare spel på pc:n hemma. 29/12 Crash Bandicoot gick högvarmt när man var liten. Ettan alltså, det är det enda liret jag spelat i serien (visste inte ens att det fler än ett förrän jag googlade nu). 29/12 Håller helt med. Tyckte att i stort sett hela spelet var rejält tråkigt och enformigt även om storyn och karaktärsutvecklingen var av toppklass - var även enbart på grund av dem som jag fortsatte spela det. Vinterkapitlet, då speciellt the Hunt, var där... 29/12 jag bara tänker lägga ut detta här, tänk er blizzard med samarbete med naughty dog på ett nytt ip cross platform. GIEF! :) 29/12 Jag tyckte inte det var så bra som alla andra, men kan absolut förstå varför folk älskar det. När dom använde Hank Williams ödesmättade ballad "Alonde & Forsaken" blev jag iofs golvad, det var extremt snyggt. Och för att svara på min egna fråga: Unchart... 29/12 ND är den studion som skulle få mig köpa PS4 - helt klart. 29/12
Skicka en rättelse