De som betalar för Playstation Plus-konton till #Sonys konsoler får ibland tillgång till spel utan extra kostnad. Företaget inleder det nya året med en blanding av gammalt, nygammalt och relativt nytt. Här är titlarna du kan plocka hem:

Klicka på länkarna ovan eller hoppa över till Playstation-bloggen för att lära dig mer om titlarna. Eller spana in trailern nedanför.

The Swapper var skoj, hade ändå tänkt införskaffa det. 02/01 Som "gammal" gamer, född 84, har man varit med om en del klassiker. Därför kommer det att bli helt underbart att kunna nöta Duke3D överallt på min Vita! 02/01 kör du pc versionen så finns även classic att välja, och i själva spelandet vad jag vet så är det inte omgjort och jag spelar det till och från på steam. 01/01 Jag spelade duke nukem 3d ganska mycke när det kom ut till pc och det är den nostalgiska känsla jag vill ha och jag har fått för mig att när dom gör nyverisioner ändrar dom på vissa saker, jag gar aldrig spelat megaton edition men jag kollade nån gamepl... 01/01 Fristående och väldigt kort. Borde ha varit längre så man skulle få lära känna karaktärerna lite mer. 01/01 Du ska inte behöva ha Second Son för att kunna spela First Light. Iaf om jag förstått det rätt. 01/01 Får bli till att dra igång gamla PS3:an ändå, för Ducktales. För PS4:an var det väl inget direkt lockande. 01/01 blev jätte glad när kunde få köra infamous och sen visade sig att de va nått dlc måste ha second son suck 01/01 Varför skulle dom gjort om duke 3D ? megaton edition är exakt samma duke bara att du har expansionen med plus lite andra saker. 01/01 Vid tveksamhet ska man alltid antaga att FZ anger den korrekta informationen. (De brukar aldrig nämna cross-platform i sina videos. Den informationen kommer från deras lite mer ingående textartikel här (http://blog.us.playstation.com/2014/12/31/playstat... 01/01
Skicka en rättelse