#Planetside 2 har funnits ute ett par år till pc och en beta av Playstation 4-versionen skulle lanserats under förra året. Så blev det inte, men den som längtar efter trefrontskrig i science fiction-miljöer behöver inte vänta mycket längre.

Det är #Sony Online Entertainment-chefen John Smedley som tar till Twitter för att förmedla att betan har godkänts och dyker upp antingen vecka tre eller fyra. Går allt enligt planerna kan betatestarna tanka spelet senast den 25 januari. Värt att nämna är att det handlar om en stängd beta, så vill du ha en chans att vara med ska du hoppa över till den officiella hemsidan för att anmäla intresse.

Varför inte prova det igen då? Beroende på hur länge sen det var du spelade så har det fömodligen hänt väldigt mycket och kanske har det som fick dig att sluta blivit fixat nu 06/01 Nej, det behövde jag inte, någon annan bevisade det åt mig, haha! Ganska lustigt hur många gånger du sagt att du ska lägga ner nu, snart kanske du lyckas! :D 06/01 Du har inte bevisat något alls tyvärr, du har bara visat ignorans och tror du vet allt inom allt även om du skulle få bevis kastat i ansiktet skulle du inte ge dig. sådär nu lägger jag ner allt med dig 06/01 Definitionsfråga. 2 servrar, 4 kartor styck, 1200 max per karta. Max som kan spela samtidigt är 9600. Skulle nog gissa på att det faktiska summan spelare hamnar på 50k+. Detta är inget mmo i "wow" bemärkelse, även om det är ett mmo. Allt är relativt 06/01 Det är inte alla som kör PS2 igenom steam. Gissar att sådana som jag som inte gör det inte syns i den statistiken. Har fått känslan att vi är en hel del som inte gör det. 05/01 Okej, det går bevisligen inte att diskutera med dig, så vi får nog ge upp där. Jag har bevisats rätt, det var allt jag ville få fram. 05/01 Okej, ganska lite alltså. 05/01 Har folk svårt att diskutera med mig? haha jag är då en som inte vänder andra människors kommentarer mot dom som du gör, det lilla visar bara hur svårt det är att ens diskutera med någon som dig, du har visat liknande beteende i tidigare grejer. Tänker... 04/01 Ca 9500 under prime på eu 04/01 Eller så använder ni bara http://steamcharts.com/app/218230 - svårt. 04/01
Skicka en rättelse