2014 är över och vi har redan börjat blicka framåt mot spelåret 2015. Men det gångna året ska förstås få ett ordentligt avsked. Vi började med att FZ-redaktionen listade sina favoritspel från 2014. Sen nominerade ni läsare era favoriter, som vi har sammanställt in en omröstning som ska avgöras.

Skarpt läge, alltså. Vilket var egentligen det bästa spelet som släpptes förra året? Tänk till en extra gång och lägg din röst nedanför. Må bästa spel vinna!

Kan bara säga att jag inte hade samma problem, samma svårighetsgrad men solo. Min ranger hade så mycket elementpilar att jag hela tiden kunde använda det som motståndaren var svag mot och min rogue dödade det mesta på en turn när hon hamnade bakom fiend... 05/01 Jag väljer GTAV för PS4 05/01 Haha Jag spelade divinity när det kom(coop hard). Tycker båda spelen har samma problem med hp på mobs, om jag ska vara ärlig var det för mig mer störande i divinity. Mot slutet var striderna inte det minsta svåra, men tog en kvart på grund av resistance... 04/01 Självklart är det en smaksak, jag hävdade inte att jag talade för någon annan än mig själv. Vissa gillar ju att hålla inne RT eller vänster musknapp(?) och vänta på att någon hp svamp ska dö. Och plocka alvrot åt små gummor i skogen. Jag menar grafiken... 04/01 Kanske för att Reaper of Souls och Loot 2.0 som ofta sätts ihop med RoS faktiskt gjorde Diablo III roligt och givande att spela? Expansioner och DLC är fortfarande nytt content och jag ser inte riktigt problemet med Remasters. Varför ska inte en Remaste... 03/01 final fantasy lightning returns? 03/01 Tropico 5 skulle jag nog säga. Jag borde ha nominerat det. 03/01 Absolut bättre. Men south park var fantastiskt jävla roligt, längesedan jag sträckspelade ett spel såsom jag gjorde med det. Men Talos är ett sjukt bra att plocka fram tio-minuter-mellan-dota-gamesen-spel. Sen är nog Divinity goty, när jag kom att tänka... 03/01 Jag har bara spelat 3 spel på listan, hearthstone, elite och insurgency, och min röst hamnade på insurgency. Elite saknar för mycket saker som "kommer sen" för att det ska få min röst. Fixa bättre gruppfunktioner så får vi se. 03/01 Wolfenstein, tror jag. Smaksak. Själv hade jag svårt för Divinitys snudd på parodiskt usla manus. 03/01
Skicka en rättelse