För två år sedan kopplade som mest 6 miljoner spelare upp sig samtidigt på #Valves digitala plattform Steam. Förra året var siffran uppe i 7 miljoner, och nu har den nått nya nivåer.

Redan under årets första dag slogs rekordet i spillror då 8,4 miljoner spelsugna människor loggade in. Men redan den 2 januari skulle rekordet slås igen – runt 11:00-tiden var antalet uppe i 8,5 miljoner spelare. Kanske är de fina siffrorna en konsekvens av Steams årliga julrea som var inne på slutspurten under de två rekorddygnen.

Det är Valves egna spel som dominerar topplistan över spelade spel, där #Dota 2 är obestridlig herre på täppan. #Counter-Strike: Global Offensive tilldelas silvermedaljen medan #Team Fortress får nöja sig med bronset.

Källa: Steam, PC Gamer.

FE ska visst bli köpespel numera också. hoppas de kommer snart bara. :P http://forums.jackbootgames.com/showthread.php?6965-Festung-Europa-Q-amp-A 06/01 ah i see! nog för att det inte såg så illa ut i cryengine heller :) fast ett plus är det åtminstone att dom byter till unreal engine då det är en motor som jag har som favorit :) 06/01 Ja Festung Europa sidan är under uppdatering efter CryE3 till UE4.0 bytet och senaste tiden syns bara forumet. Gamla bilderna går att googla iaff.. :) dock lär det se ut annorlunda nu (förhoppningsvis än snyggare). http://www.nofrag.com/images/0069df/... 06/01 traction wars verkar helt klart intressant, det andra kan jag inte uttala mig om då jag kom in på ett forum endast med massa pjoller i. 06/01 Helt klart bra spel.. men tyvärr dras det med en hel del irriterande "fel" .. och jämför man med dod 1.6 även många brister. Men jag har överseende och har ändå kul.. men väntar lite på http://www.festungeuropagame.com/ eller http://www.tractionwars.com... 06/01 Väldigt mycket. Dom håller ju på att monopolisera spelförsäljning. Är det bara jag som har lite farhågor om steam? 05/01 gillade lee einfeldt. sten och lee einfeildt som sniper. Så synd att det är så lite folk som spelar 1.6 nu samt så hög ping att det är ospelbart :/ annars hade jag nog gått tillbaka till det 04/01 Samma här. När jag pluggade i Frankrike brukade jag på helgerna gå till ett gaming-café i 10 timmar på natten och lira DoD. Jag gillade Britterna och Brengun även om man var lite sitting duck när de väl visste var man låg :) Source var sämre känsla helt... 04/01 Kan ev vara kompisens Telia sever som inte synkar bra med US sevrar. Nå ja det löser sig.. 04/01 aja jag vet då ingen annan som haft detta problem i alla fall så tror inte dom kommer lägga ner så mycket tid på det då 04/01
Skicka en rättelse