#Valve fortsätter att uppdatera sin digitala plattform, och det senaste tillskottet i betaklienten gör att program som Fraps inte blir nödvändiga om man vill kolla hur man ligger till på bilduppdateringsfronten. En ny fps-mätare har lagts in i Steam overlay Overlay.

Uppdateringen för också med sig polering i form av förbättrad prestanda, smidigare ljud/bild-synkronisering och andra tekniska nymodigheter. Klicka vidare till Steam för att lära dig allt om nyheterna. Vill du vara med och betatesta kan du hoppa över till wikisidan för att läsa hur du går tillväga.

Det är CSGO, MM. Spelade med tre rumäner och en svensk igår. Svensken hade 0 kills på 25 rundor. Fick en kill på sista som dem vann överlägset (fuskande ryssar). Så, det verkar som att det blir private framöver. Eller DDoS... 05/01 Jasså? Hade jag trott dig eller brytt mig hade jag frågat vilket företag men jag räddar dig här och nöjer mig med att du är en av dem 13/20 som är arbetslös, se denna graf: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4737&artikel=5963041 Vidare,... 05/01 Ifall du spelar CSGO och du når LEM eller högre, så kan jag lova dig att 70% av svenskarna du spelar med fuskar. De flesta försöker inte ens dölja skitet. 05/01 Jasså? Själv är jag IT-konsult och de jag känner som röstar SD är alla hårt arbetande svenssons. Finns undersökningar som visar på att SD har arbetarklassens folk med sig medans sossarna och vänstern samlar alla bidragstagare.. vilka inte arbetar. Så... 05/01 Då missförstod jag dig. Men hur vet du vilken nationalitet användare har om du inte har dom som vänner? Inget MP-spel jag spelar på Steam visar var en användare kommer ifrån. Så enda sättet för mig att veta är att navigera till deras profil i Steam. Jag... 05/01 Ja. Ja. Jag tror inte, jag vet. Sen alltid har dem gått hand i hand, läs din historia och bilda dig. Det är dessutom väldigt tråkigt när 14% ger kriminella whitetrashpartiet 14 miljoner per år i bara partistöd, då tillkommer ju såklart löner. Allt från... 05/01 Har kört Steam Beta felfritt i snart tre månader. 05/01 Aldrig hänt mig. Råkar dock ut för någon bugg där steam laddar hem patch till spelet och stannar på 99% tills man startar om steam. 05/01 hoppas du är oseriös, anser man aftonbladet ger bra nyheter då har verkligen du hamnat i obalans 05/01 "Steam overlay Overlay." Nu väntar jag bara på Steam overlay Overlay overlay. 05/01
Skicka en rättelse