"En del människor vill bara se världen brinna", är ett numera klassiskt citat och något som kan förklara det höga betyget när Calle tog sig an att recensera Far Cry 4. Eller var det kanske de nepalesiska miljöerna? Hur som helst har #Ubisoft redan börjat planera inför ett miljöombyte i nästa del av serien.

#Ubisoft har börjat skicka ut frågeformulär till sina kunder med frågor kring vad vi vill se i det kommande spelet och alternativen får det att kittla skönt. Bland alternativen kring spelets miljö hittar vi Alaska, vilda västern och självklart ett alternativ för en värld förstörd av zombie-apokalypsen. Ett annat förslag, som får alla hobby-paleontologer att hoppa jämfota och fnittra högt för sig själva är: "[...] i nutiden på en Jurassic Park-liknande ö med dinosaurier". Hur spelet kommer se ut och vad det kommer innehålla, det får vi i sinom tid veta. Tills dess kan vi bara spekulera.

Det var typ det coolaste jag visste när jag var liten. Eller nej, det är nog fasen fortfarande det coolaste jag har sett! :D EDIT: Tack för denna nostalgitrippen! https://www.youtube.com/watch?v=PnHuNUNV0BE 07/01 Far Cry 5 i Alaska! Utan zombier, monster, aliens, dinosaurier eller annat som inte är verkligt/inte finns mera (dinosaurier). Crysis var bra ända tills man mötte aliens. 06/01 Dock var det ju inte bara så kallade muterade monster apor i ettan, det var ju även andra mutanter man stötte på. Jag gillade ettan hur det var, har alla far cry spelen på steam och funderar på att besöka ettan igen även fast AIn skjuter igenom vägg jäv... 06/01 hade varit coolt att se far cry i ett vilda västern tema, zombie apocalypse eller jurassic park tema, fast jag har ju dinosaurier och vilda västern närmast mitt hjärta så helst något av dom :) eller varför inte blandat med båda? ;) 06/01 Absolut, men det finns en anledning att såväl Crysis som Far Cry rört sig bort från muterade monster. Det finns likväl ett skäl att Crysis-spelens roligaste spelmoment alltid varit då man slagits mot människor istället för aliens. Jag har inget emot var... 06/01 Hahaha 06/01 Vi är på väg in i en ny stortid med dinosurier spelmässigt! VÅR TID ÄR KOMMEN! http://www.oculusriftitalia.com/wp-content/uploads/2014/05/when_dinosaurs_ruled_the_earth.jpg 06/01 Vad jag behöver är ett nytt Turok. Ett nytt Turok baserat på Acclaim's version av Turok. 06/01 DINORIDERS FTW! :D 06/01 Det där får du leva med i framtiden när det gäller Ubisoft. Det är inkluderat i alla deras titlar numera. 06/01
Skicka en rättelse