Playstation Now är som bekant en streming-tjänst vilken låter dig strömma spelen till ditt Playstation 3 eller PS4. Den finns ännu enbart för kunder i nordamerika och dessa kommer kunna del av biblioteket på mer än 100 spel den 13 januari. #Sony har även meddelat hur prissättningen för de olika prenumerationsalternativen kommer att se ut.

För dig som vill betala månadsvis kommer det att gå på 20 dollar, det finns även ett alternativ för tre månader och då går det på 45 dollar. En månad kommer alltså kosta runt 170 kronor. Ännu finns inget datum för när tjänsten kommer till Europa och det är inte helt omöjligt att prislappen kommer att förändras.

Kanske får bli att man tar en månad av detta och försöker plöja igenom lite gamla godingar (men numera kan man ju fynda PS4 spel på diverse flash-sales etc på Playstation store). 06/01 https://www.youtube.com/embed/_fNp37zFn9Q 06/01 Som i att det är rätt dåligt. 06/01 Lite som i "inte mycket" eller lite som i att det finns potential? "Lite" svårtolkad mening. ;) 06/01 Girigbukarna EA vet jag inte så mycket om även om jag har ett par spel på deras skräptjänst, men Valve har yttryckligen sagt att om det skulle skita sig kommer de att döda sitt kopieringsskydd och göra alla dina köpta titlar fria. 06/01 Med tanke på hur streamat mellan ps4 och vita fungerar på mitt Nwireless här hemma så tror jag lite på streamade spel i dagsläget 05/01 Att ligga på topp just nu betyder inte att dom kommer göra det i framtiden. Speciellt inom data och elektronikvärlden kan det skifta rätt fort och det finns inga garantier för att steam kommer finnas kvar i framtiden. Om Sonys tjänst blir en succé komme... 05/01 Det går väl inte att förvänta sig så bra resultat om man som du kör mot servrar i en annan världsdel? Jag tror dock inte att spel som Street Fighter eller Resogun där snabba reaktioner och perfekt timing behövs fungerar så bra med en streaming-tjänst.... 05/01 Redan testat beta tjänsten på USA kontot, inte imponerad och inte intresserad utav ps3 spel som man redan spelat. Kan tillägga att fps e låga och att streama spel är inte riktigt där än... ge dem 3-4 år till och när merparten utav användare har 100mb... 05/01 Dags att byta till GOG? ;) Det finns dock inte en chans att Valve eller EA kommer lägga ner sina tjänster, det går helt enkelt för bra för dem. 05/01
Skicka en rättelse