Förra året förberedde vi dig på att den öppna betan av #Survarium skulle sparka igång i januari, nu är den dagen här. De europeiska servrarna har öppnat och det är bara att klicka dig vidare till den officiella hemsidan om du är sugen.

#Survarium utvecklas av folk från nu återuppståndna #GSC Game World och är en tematisk uppföljare till haussade Stalker. Den öppna betan fokuserar på PVP i Team Deathmatch och Battery Retrival. Detta kan du se prov på i trailern nedan.

Kul spel, ser verkligen fram emot PVE. Det lär bli riktigt ballt med stalker fast online! 19/01 Spelet var väl okej men alldeles för simpelt för min smak. Det bästa med spelet var att vapnen hade riktigt sköna ljud. Men det var lätt värt att ladda hem och testa i några timmar :) 07/01 ingenting alls samma med okunskapen att inte besöka deras sida för att veta mer om spelet eller läsa vad som står här skrivet av mig och nemo bland annat. Nog för att alla tre stalker spelen hade pvp om man körde multiplayer 07/01 https://www.youtube.com/embed/3cqDXlfASMM Cheeki Breeki 07/01 vad har stalker med pvp att göra:( 07/01 inte skitkul, men inte totalt skräp heller. inget speciellt egentligen 07/01 Det är för att freeplay inte finns ännu, dom skulle försöka få ut det till oss nu i år någon gång. Möjligtvis till hösten när jag pratade tidigare en gång med skaparna, det är en hel del saker dom vill få in i det före innan vi får ta del, men dom satsa... 06/01 får väl ta och testa och sen lämna av ett betyg här för er andra :) 06/01 Väldigt dålig trailer måste jag säga. Det är lätt hänt att man gäspar och tänker "suck, generisk shooter". Nu råkade jag se att det faktiskt är Stalker-utvecklarna som ligger bakom så jag kollade upp vad spelet egentligen handlar om, och ser man på -... 06/01 hur vore det att besöka deras sida där man kan läsa vad som kommer komma? Till exempel : Free play. Will you be able to survive, to fulfill your mission alongside other adventurers, when everyone is out for themselves? An unpredictable struggle for surv... 06/01
Skicka en rättelse