För två år sedan blev det, föga förvånande, klart att #Ubisofts kassako #Assassin's Creed skulle bli film. Efter att filmatiseringen nästan fallit i glömska har nu Fox gett oss ett datum och det är den 21 december 2016.

I huvudrollen ser vi den välrenomerade skådespelaren Michael Fassbender och i regissörstolen hittas Justin Kurzel, en relativt oprövad förmåga. Vi vet faktiskt inte mycket mer om filmen än detta, men den kommer att få slåss med näbbar och klor mot den Star Wars-spin off som har premiär veckan innan.

Om Prometheus är dramafilm, så är alla "Alien/AVP/Predator"-filmer det också! Gillar man bara action-filmer kan det vara lite svårsmält med filmer som också ställer djupa frågor (som Prometheus och 2001). 13/01 Clickbait-rubrik... 07/01 Har testat och testat gång på gång med dramafilmer, men det blir för "sliskigt" ^^ Ja, jag har försökt med denna genre, men inte lyckats ta mig igenom en hel film på länge, de brukar vara så långdragna. Då drar jag hellre igång en bra serie om det ska... 07/01 Your loss :) 07/01 Ok ingen fara, det är tråkigt att du exluderar drama, var likadan förut men upptäckte att det finns väldigt många bra rullar i den genren. Man tröttnar eefter ett tag på hjärndöda actionfilmer när de typ alltid är samma tema! 07/01 1. Måste man komma ihåg alla personer från alla filmer? Även filmer man inte ens tycker är bra? 2. Inte svårt alls, det var det första jag gjorde innan jag frågade här. 3. Nej, snarare 29år och jag har aldrig bott i afrika. Angående filmerna tänkte jag... 07/01 Har inte star wars-filmen premiär den 18 dec 2015 och inte 2016;)? 07/01 Jag har tre frågor. 1. Hur fan kan man inte veta vem fassbender är? 2. Hur svårt kan det vara att googla? 3. Hur i helvete får du t.ex Inglourious basterds och Prometheus till drama filmer? Min enda förklaring är att du antingen är nyinflyttad från en... 07/01 Lugn och fin. Mobba inte folk i kommentarsfälten. Alla är inte insatta cineaster och vet exakt vem alla är eller vad de har gjort. Med rätt manusförfattare och rätt regissör kan man förvandla det mest triviala ämne till något bra. Kolla på David Fincher... 07/01 Jag har tre frågor. 1. Hur fan kan man inte veta vem fassbender är? 2. Hur svårt kan det vara att googla? 3. Hur i helvete får du t.ex Inglourious basterds och Prometheus till drama filmer? Min enda förklaring är att du antingen är nyinflyttad från en... 07/01
Skicka en rättelse