#Daikatana blev inte särskilt bra men utan John Romeros "design is law"-mentalitet hade vi kanske heller aldrig fått uppleva Warren Spectors mästerliga #Deus Ex. Ett spel som trots sitt ganska så medelmåttiga utseende blev en klassiker men som genom en nära antågande mod ska få en ny skrud.

Deus Ex: Revision har varit under utveckling sedan 2007 men nu börjar skaparna se ljuset i tunneln. I början av december meddelade de att produktionen förmodligen skulle avslutas inom tio veckor, vilket tar oss in i februari någon gång. Förutom uppdaterad grafik, vilket innefattar uppfräschade banor och utökad detaljrikedom, kommer spelet också att få ett nytt soundtrack. Föredrar du de gamla tonerna kan du dock välja att lyssna på dem istället.

Stort kudos till er som sitter o moddar detta episkt underbara spel. Inte nog med att ni faktiskt kan få många som aldrig kanske spelat det att slänga ett getöga på det, så är det verkligen uppskattat av oss som spelade Deus Ex när det kom 2000 och älsk... 09/01 Kollade via mobilen, imorse, och tyckte inte det var några speciella förbättringar. Nu (på datorn), så syns det utan tvekan. Fixat till det ordentligt, även om jag inte hade något större problem med originalgrafiken. 08/01 Läckert! Trodde att de hade övergivit det här projektet för länge sedan men skam den som ger sig! :D 08/01 Heja heja, lätt ett av de bästa spel som släppts! 08/01 Hah! Vi är bara fem personer, varav bara två som har något med banorna att göra (två är kompositörer och en är graphic artist). 08/01 Är tacksam om ni fixar klart det snarast Björn, ni har ju hela helgen på er :D 08/01 Yes, det kan vi säkert fixa i en patch. Just nu fokuserar vi bara på att få allting klart, om vi går in och lägger till fler saker i banorna måste vi kompilera om dem, något som kan introducera buggar. Eftersom det mesta är stabilt nu tycker jag att vi... 08/01 Ser bra ut, men tänkte mig något i den här stilen: http://i.imgur.com/kgzQ9Xw.jpg 08/01 Vi har försökt tända upp lampor och lägga till neon. Till exempel: http://www.dx-revision.com/website/wp-content/uploads/2014/03/scr_T_NY_Streets2.png 08/01 Har alltid stört mig på hur mörka husen är. Har ingen lampan tänd? Dom borde tända lampan in några fönster och kanske slänga up en neon-billboard någonstans. 08/01
Skicka en rättelse