Upp till 6 terrabyte hårddiskutrymme med ny lösning.

Trött på det begränsade hårddiskutrymmet till din PS4? Snart finns en skön lösning som ger dig upp till 6 Tb lagring utan en massa krångel. Det är Nyko som har tagit fram vad de kallar för Data Bank, en sorts docka som du fäster vid din PS4 efter att ha tagit bort konsolens överdel och interna hårddisk. Därefter monteras en 3,5-drive i dess ställe, och därmed elimineras behovet av en traditionell, extern hårddisk.

Nykos Data Bank kommer att släppas under det första halvåret, men man har inte meddelat något pris ännu, eller exakt när vi kan se den i Sverige.

Fler praktiska och bisarra tillbehör presenterades nyligen under CES-mässan. De sjukaste hittar du här!

Men det är ju din åsikt :D Är rätt så trött på PS4 vs Xbone beefen, det är en smaksak vad man gillar. Jag älskade playstation som kid, men sen när Xbox kom så föredrog jag det mer. Och jag tycker Xbox har skönare kontroll samt interface. Men som sagt,... 09/01 idag när vi slipper 36k modem och miljonräkningar från bredbandsleveratörer, så är det onödigt att inte använda detta lands underbara infrastruktur som vi är världsledande i och kända för, bredband. Så mao= +1 Bekräftar för mig att dom som köper PS4 är... 09/01 Hur blir laddningstiderna då om man kör digitala spel? Blir det inte segt? 09/01 F U G L Y. Avinstallerar hellre de spel jag spelat igenom och laddar ner dem från spelbiblioteket om jag vill spela något spel igen. 09/01 Jaha där ser man. Visste inte om det alls haha men där ser man. Måste vara riktigt najs att bara plugga in en extern hd. Annars så räcker 500GB helt okej för mig personligen. :) 09/01 Fast PS4 är en bättre konsol, med bättre handkontroll, så extern hd är mindre viktig då... varför måste man ha 100 spel på maskinen, när du kanske spelar 10 samtidigt. Du kan alltid ladda ner spelen igen senare, så jag raderar spel jag klarat av eller... 09/01 Använder bara usb för extern lagring till xbone 09/01 Va? 500 GB även i den. Förstår inte vad du menar... 09/01 föredras XBOnes exteriör så kan man ju alltid skaffa en sån att förvara PS4an i. (och kanske några handkontroller) ;) funderat, på tal om det, lite på varför inte den har 3.5" diskar i sig då det ju finnes gott om plats liksom. men jag gissar att den... 09/01 Bra med måttanpassning, men jag tycker att det såg förjävligt ut. Men jag har heller inte så förtjust i PS4:ans design för övrigt. Den går att acceptera men inte mer än så. 08/01
Skicka en rättelse