Vi har knappt hunnit hölstra plånboken sedan Steams stora vinterrea, men det hindrar inte #Valve från att köra igång ännu en kampanj. Så fram med slantarna igen – förutsatt att du gillar anime.

För första gången är det en anime-specifik rea som landat på den digitala plattformen. Totalt 40 titlar har kapat prislappen, och ur mängden sticker #The King of Fighters XIII, #The Legend of Korra och duvdejtingspelet #Hatoful Boyfriend ut lite extra. Du har fram till den 12 januari på dig att handla det du vill ha.

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/553/354/97c.gif 11/01 så mycket hat för sådant man inte förstår sig på standard ^^ 09/01 Skulle inte få för mig att spela ett enda av titlarna. De ser så hemska ut, de flesta japanska spelen. Naruto Utlimate Ninja ger mig fortfarande kalla kårar. 09/01 Bilden du har är tråkigt nog den stereotypiska bilden av Anime. Kolla på filmer (http://www.imdb.com/filmosearch?explore=title_type&role=nm0594503&ref_=filmo_ref_typ&sort=user_rating,desc&mode=advanced&page=1&title_type=movie) av t.ex. Hayao Miyazaki... 09/01 Därav jag inte klarar av rent allmänt japanska spel för deras vinkling av grejer, samt tycker jag japanska spel rent allmänt är så knepiga att jag naturligt ger fan i att spela dom, förutom dragon quest då eller såna titlar. Pokemon är inte så fritt frå... 09/01 Jag kan rekommendera Cherrry Tree High Comedy Club. Ett litet men ganska roligt spel. 09/01 En väldig generalisering av mig men det är den uppfattningen jag har fått av vad japanska spel har att erbjuda. Nu menar jag inte specifikt hentai etc utan just hela grejen med extremt stora bröst, korta kjolar/supertajta dräkter och liknande attribut.... 09/01 Synd att man redan äger alllt som är bra där, men finns en hel del bra spel. The Legend of Heroes Bästa JRPG't som släppt till PC lite udda att ni inte nämnde den i artikeln då det är spelet som sticker ut mest där, otroligt bra spelserie som är adeles... 09/01 Rekommenderar eXceed 3rd, om man gillar bullet hell spel. 09/01 Finns väldigt mycket bra anime som inte enbart handlar om våldtäktssugna tentakelmonster. Så länge du undviker ecchi och framförallt hentai (som du kanske tänker på) så är det lugnt. Spana in exempelvis Death Note för en enkel och riktigt bra anime helt... 09/01
Skicka en rättelse