Lagom till julhandeln hoppade #Nintendo på Skylanders-tåget och lanserade en egen serie leksaksfigurer som kan interagera med olika spel. Amiibos, som de kallas, blev snabbt populära och de mer sällsynta exemplaren har sålts för tusentals kronor. En samlare motiveras dock av helt andra saker - han vill hämnas på de som förlöjligat honom under barndomen och så hatar han en särskild karaktär. Hittills har han lagt 32 000 kronor på figurer och planerar att spendera närmare 300 000 kr mer.

I en intervju med Nintendo Nuggets ger han följande förklaring:

Jag skulle kunna sitta här och ljuga men istället ska jag ge er hela sanningen. Pengarna jag tjänar går till mitt eget samlande, eller fler amiibos. Det är inte enda anledningen, kalla det en hämnd mot alla som förlöjligat mig, förolämpat mig och som gillar saker jag hatar. Jag uppskattar inte att Rosalina har dykt upp i nästan alla Mario-spel hittills, det gör mig förbannad.

Att Nintendo promotar henne så mycket och folk hyllar henne är vedervärdigt. Jag hatar också hennes fans och vet att det kommer att bli en av de mer populära amiibo-figurerna. Därför har jag förbokat 100 stycken, jag vill inte att hennes fans ska vara glada. Det ska bli ett nöje att sälja dem för mycket pengar.