Mindre än tre veckor återstår innan pc-versionen av #GTA V lanseras, men nerviga pc-spelare oroar sig för en sen försening. Men ska vi tro företagets officiella uttalande i #Rockstar-supporten är det ingen fara – GTA V släpps som planerat, är beskedet. Om än med en liten, liten brasklapp som kanske inte till fullo lugnar de oroligaste själarna.

GTA V kommer släppas till pc den 27 januari. Vi har inte tillkännagett några ändringar av det här datumet vid den här tidpunkten.

Farhågor har väckts av att releasedatumet ändrades på spelets Steam-sida flera gånger under julhelgen, skriver VG 24/7. Dessutom har Rockstar ännu inte berättat vilka datorkomponenter som krävs för att driva kalaset, något de i mitten av december lovade att göra innan året var slut.

FZ glömde mc-körkortet hemma när vi testade förstapersonsvyn i GTA V.

Pc-versionen av GTA V släpps alltså tisdag den 27 januari, och FZ kommer live-streama från våra två muskulösa datorer så fort vi får tag på spelbar kod. Spelet släpptes till PS3 och Xbox 360 i september 2013, och i uppdaterad version med FPS-vy till PS4 och Xbox One i höstas. Vilket vi gillade maximalt.