#Sony Online Entertainment ger sig in i "överlevnad bland zombier"-genren med #H1Z1. #Dayz-vibbarna är förstås starka, men det finns skillnader mellan titlarna. Att bygga föremål och bosättningar ska vara viktigare i H1Z1, samtidigt som världen är större och zombierna farligare.

Hur många av möjligheterna som får plats i den första early access-versionen får vi veta den 15 januari, torsdag nästa vecka. Men redan nu kan vi bläddra runt på spelets Steam-sida som slangats upp så här i förväg. Vi kan bland annat se vad som skiljer de båda versionerna åt:

This Standard Edition Bundle grants you:

  • Early Access to H1Z1

  • 3 Event Tickets

  • 1 Key

  • 2 Crates

The Premium Edition Bundle grants you:

  • Early Access to H1Z1

  • 25 Event Tickets

  • 3 Airdrop Tickets

  • 4 Keys

  • 6 Crates

  • Exclusive Aviator Hat Crafting Recipe

H1Z1 blir ett free-to-play-spel när early access-perioden är över, och då kommer lådor och nycklar (ungefär som i #Team Fortress 2) att ge utvecklarna mat på bordet. Dessa ska enbart innehålla kosmetiska föremål.

Känns lite halvbeige att alla spelare verkar vara samma character model/skin. Nä, detta ger ingen blodad tand för undertecknad. 13/01 att sony som är rikare än joakim von anka måste använda early access, dom trollar bara. ;) 13/01 Av vad jag vet så kommer inte h1z1 vara early acces så jäkla länge, fått för mig att jag läste något om att det skulle bara vara det i någon/ några månader, och vem bryr sig hur som helst? spelet blir oavsett free 2 play så man behöver inte kasta ut någ... 13/01 'Snart här' *valfri meme* Nyhet om early access. 13/01 early access.. hmm .. det verkar pågå nån slags maktkamp internt på sony, resurserna har blivit strypta .. 13/01 Många negativa kommentarer. Såg nästan hela livestreamen i helgen och tycker att utvecklarna har helt rätt mentalitet när det gäller feedback och tycker framstegen som man gjort hittills är lovande. Kan hålla med om att många spel släpps i ett stadium... 12/01 Innan jag orkar läsa igenom denna kommentaren (för notera att det har jag inte), så får du ta mig tusan dela in den i stycken! Wall of text ftw! ;) 12/01 Alla ni som bölar, sluta betala för spel som är i alpha eller beta-fas, och OM ni trots det gör det, slå er i huvudet med en hammare för varje gång ni gnäller på att spelet är ofärdigt FÖR DET ÄR PRECIS VAD ALPHA OCH BETA BETYDER! Och ja, spel blir förs... 12/01 Haha, luktar någonting starkt alltså! 12/01 ja, och när folk säger det så skyller dom på att det är "placeholders", utan garanti för att det någonsin kommer bli bättre. 12/01
Skicka en rättelse