Läckta bilder visar skillnaden mellan låga och höga inställningar på månadens kanske hetaste titel.

Uppdatering: enligt källor bland kommentarerna är bilder fejk och inte från pc-versionen. Vi får helt enkel stå ut ett par veckor till. Istället får du spana in de officiella bilderna här!

#Life is Strange och #Dying Light i all ära - januaris hetaste spel är utan tvekan #Grand Theft Auto V till pc. Genom en trio läckta bilder från pc-versionen kan vi för första gången jämföra grafiken på låga och respektiva höga inställningar. Båda är dock utan MSAA och tessellation men skillnaden är ändå rejäl. Som bonus bjuds det på en bild innefrån bilen ur förstapersonläget.

Låga inställningar

Höga inställningar

Förstapersonsvy från bilkörning

Tack till Stelefan för detta #nyhetstips!
Faktiskt riktigt snyggt på ps4 om man kör med en 55 tum 4k tv. Varför jag inte valde att köpa detta till pc är för att rockstars pc releaser oftast ger mig huvudvärk... Gta iv var alldeles för opolerat när det kom ut och l.a. Noire som inte ens fungerad... 13/01 Den videon är nog fanimej det roligaste jag sett på länge. 13/01 Dessa bilder kommer inte från det forumet som Blaker pratar om.. Bilderna finns inte ens i tråden han pratar om.. 13/01 Åfan. Uppdaterar nyheten. 12/01 Vissa skillnader fanns det men inte något vidare ögonbrynshöjande, mer dimmigt om man kollar på något från långt håll samt skuggorna var lite sämre på lägre inställningar 12/01 Dessa bilder kommer absolut inte från GTAF.. De dårarna vet ingenting.. 12/01 Bilderna kan spåras till en tråd på GTA Forums och föreställer ett hemmasnickrat förslag på ett lättnavigerat gränssnitt. Uppgifterna om att bilderna härrör från PC-versionen är därmed sannolikt falska. (http://gtaforums.com/topic/760204-concept-gta-v-m... 12/01 http://funkyimg.com/i/SXTW.jpg http://s13.postimg.org/ly8ud81lj/image.jpg 12/01 Bilderna är fejk. Så kallade bullshots. De finns på många forum där uttråkade folk sitter och gör fangjorda konceptbilder. Jag har själv pysslat lite med det i photoshop. 12/01 Varför? Man kommer ju ändå behöva vänta tills spelet är släppt för att veta vad som krävs för att driva runt spelet. Systemkraven har aldrig gett en bra bild mot vad man behöver eller kan spela spelet med. @Artikeln Bilderna är fejk.. 12/01
Skicka en rättelse