Dead Kings kompenserar för trasigt spel.

#Ubisoft har släppt det utlovade dlc:t Dead Kings till #Assassin's Creed: Unity. Detta första paket med extramaterial är fritt tillgängligt till alla som köpt spelet, detta som kompensation för de många svåra buggar som drabbat spelarna.

Dlc:t ska enligt uppgift gå att hämta när du läser det här. Storleken ligger på cirka 7 gigabyte, och då får du en handfull timmars mer speltid i en ny miljö utanför Paris. En trevlig gest av Ubisoft, tycker vi.

Rörande buggstädningen av spelet har det varit tyst i snart en månad, åtminstone i utvecklarbloggen. På Twitter skrev utvecklarna häromdagen att man jobbar med att fixa en coop-bugg. Hur man hanterar den nya bugg med trasigt SLI-stöd för Nvidia-grafikkort som uppstod efter den förra patchen återstår att se.

Smaken liksom röven...är delad 13/01 Inte 5/5 oavsett buggar. Storyn och spelet i sin helhet genomskådas, spelet är helt klart väldigt tunn, och man kan fråga sig om inte AC spelen egentligen behöver 2 års mellanrum på sig. 13/01 Fast ni var väl medvetna om att spelet skulle vara beroende av onlinefunktionalitet, i flera former? Lite som att spela World of Warcraft på en privat server och recensera därefter - spel som är beroende av onlinefunktionalitet och recenseras när denna... 13/01 Rome 2 fick 4/5, inte 5/5. Men, inte vår bästa recension. Vi gör inte dåliga recensioner medvetet, det finns liksom ingen anledning till det. Och sett till hur mycket vi publicerar är de mindre bra i kraftig minoritet. Vilket förstås ändå inte är bra,... 13/01 Okej. vad var anledningen till 5/5 på rome 2 som också va ospelbart? Inte första gången detta händer, Känns som recensenter borde kanske gå igenom och kolla igenom på olika platformer så att dom har en stabil grund att stå på. Istället kommer det såna... 13/01 ... 13/01 Varje gång den kommentaren dykt upp (och det är många gånger) har vi förklarat varför spelet fick fullbetyg - trots buggarna. Det verkar nästan som att vissa inte vill se vårt svar... (om du missat det ber jag om ursäkt, men det börjar bli tjatigt nu.).... 13/01 Som strössel på måsskit 13/01 Ja tycker det är grymt bra, har flutit bra på min xbone. Fastna i en glitch en gång och fick reloada men annars tycker jag absolut det är värt 299. Jag är ingen super ac fantast (har bara kört 3an) men ja tycker det har kul gameplay med co op och lite... 13/01 FZ har nån fetisch för AC. spelet fick 5/5 när det var ospelbart. Men ja det är ju FZ :D 13/01
Skicka en rättelse