#Rare har på senare tid varit mest kända för få oss gamla nostalgiker att gråta blod över Kinect-titlar till Xbox 360 och Xbox One. Det fanns dock en tid då företagets namn inte förknippades med styltig kontroll (nå, ja...) och slängde ur sig titlar som #Perfect Dark och #Battletoads. Det har helt enkelt inte varit samma gnista i företaget sedan de blev uppköpta av #Microsoft, men detta blir det förhoppningsvis ändring på nu.

#Microsofts creative director Ken Lobb har i en intervju med podcasten Inner Circle avslöjat att det finns långt gångna planer på att återuppliva några klassiker.

– Kommer det någonsin ett nytt Banjo, Viva, Blast Corps eller Battletoads? Japp, någon dag, berättar Lobb och fortsätter.

– Vi vet att det finns ett värde. Det finns mycket passion för varje av dessa spel intern och vi har överraskningar på lager i både den nära och längre fram i tiden.

Han fortsätter med att berätta hur #Microsoft ser till att förlänga varumärkesskydden för titlarna och att de ofta kommer på tal under möten kring vad som ska utvecklas här näst. Vi här på FZ längtar efter ett nytt Battletoads som får oss att bita sönder våra handkontroller.