Living story är #Arenanets namn på uppdateringarna som emellanåt landar i #Guild Wars 2. Vi har kommit fram till den avslutande delen i säsong två, som avslutas med två avslöjanden; ett om spelets story, ett om framtiden för spelet.

Säsongsfinalen ser ni i klippet nedan. Den innehåller spoilers och bör inte ses av någon som vill uppleva materialet på egen hand.

I slutet av klippet får vi se en logo för #Guild Wars 2: Heart of Thorns – ett varumärke som utgivaren #Ncsoft har registrerat. Många misstänker att det rör sig om spelets första expansion. Vi får veta exakt vad det handlar om den 24 januari, då Arenanet tänker berätta mer under PAX-mässans Guild Wars 2-panel.

Tack till v1ctory, Ap@n, vuze2143 för detta #nyhetstips!
Hm okej, låter lite bättre iaf. Men tycker det fortfarande är alldeles för tunt och blir ganska så opersonligt med så få möjligheter. Så hoppas det blir djupare. Ur balanseringssyfte kan jag se det som väldigt jobbigt med många skills, men IMO är det... 15/01 Låter inte lika roligt, jag fortsätter att hoppas på att jag kan slå ner charrs. 15/01 Tvivlar starkt på det, skulle det bli 3 raser mot 1 (alla mot Sylvari)? Ingen av de andra raserna har någon anledning att alliera sig med Sylvari heller så det blir nog ingen splittring. Tror mer att det blir så att vi kommer möta fler korrumperade Sylv... 15/01 Death to all the Charrs! 15/01 Skulle vara väldigt intressant med en splittring i raserna =P Glida runt o hugga ner alla vidriga charrs ! 15/01 Trailer för expansionen är släppt. Verkar som sylvari inte är lika omtyckta längre. Inbördes krig mellan raserna? Skulle bli väldigt intressant. https://www.facebook.com/video.php?v=10152747986984209 15/01 Risken för höjd levelcap är nog försvinnande liten (tack och lov imo), hade de gått med förlust och förlorat spelare hade det kanske varit möjligt som ett desperat drag. +1 på förhoppningen om housing, hade varit riktigt kul om man hade möjlighet att... 14/01 Levelandet har förändrats en hel del sedan release, man låser upp förmågor och traits på lite annat vis nu och mer utdraget. Vet dock inte om en ny levelcap är just vad spelet behöver, har släppts ett par nya zoner under spelets tid som har fungerat utm... 14/01 De har knappt haft någon närvaro på mässor sedan release så varför säsong 3 skulle få en så maffig trailer och sedan 90(!) minuters presentation på största scenen på PAX south av grundaren till företaget plus game director:n har jag svårt att se. Något... 14/01 Spelet är extremt CPU intensivt jämfört med en del andra. Fläskiga grafikkort får ofta inte jobba för fullt för processorn står och tuggar för sakta :/ 14/01
Skicka en rättelse