Spela spel, samla achievements och kamma hem belöningar. Win!

Nu har du chansen att testa den nya tjänsten Claimony, vars koncept är att ge spelare chansen att kamma hem belöningar för att de tar achivements i Steam-spel. Tjänsten är inne i en betafas så åtkomsten är begränsad, men vi har fått 100 nycklar som vi nu delar ut till er. Först till kvarn är det som gäller.

Om du inte hinner knipa en nyckel från FZ kan du ansöka om att få testa betan från tjänstens webbsida. Ramla över hit och gör en intresseanmälan.

* UPPDATERING!
Nycklarna tog slut på en kvart, men följ betalänken ovan och vidare till Claimony för att ställa er i kö till deras betautdelning. FZ ska även försöka få fram fler nycklar, håll ögonen öppna!

Hur legit är det här egentligen? Det luktar some Lockerz fast med spel. 09/07 Hej! Nej, som det ser ut nu räknas de inte. För att kunna kontrollera fusk och veta hur vi ska värdera alla achievements så måste de vara tagna under tiden användaren är ansluten. Som tur är finns det ungefär 2000 spel att spela igenom och många oupplås... 20/01 Men... Så alla achievements man hade INNAN man signade för Claimony, gills inte? 20/01 Smart! Lägger till bägge förslagen till backloggen. Tackar! 20/01 Funkade efter jag klickade refresh, men kan ni snälla göra så att man kan söka efter sina egna spel? Riktigt jobbigt att behöva scrolla ned på min egna sida för att hitta Mafia och klicka refresh. Eller att det finns en sådan knapp på spelets egna sida. 20/01 Antar det får bli en support ticket då jag inte ens hittar de saker du talar om. 20/01 Hej! Credits uppdateras med jämna mellanrum (lite olika under dagen). Om du vill påskynda det hela kan du klicka på "Refresh achievements" under settings-menyn eller för ett enskilt spel under den profil. Om det inte fungerar så skicka ett mail till sup... 20/01 Hur lång tid tar det innan man får sina credits för ett spel? Loggat in via steam, ser mina spel och achivements och började att spela Mafia II som jag inte gjort på steam. Spelat i två timmar nu och lagt av och inte en enda achivement har registrerats. 20/01 Just nu går vi back :) På sikt får vi se. Vi hoppas till exempel att de som ger er produkterna också ska vara beredda att betala oss en slant. Det viktigaste just nu är (hur klyschigt det än låter) att göra en riktigt bra tjänst för gamers och ta det... 19/01 Nix, de finns kvar. 19/01
Skicka en rättelse