#Civilization: Beyond Earth är en fräsch tolkning av det klassiska Civilization-konceptet, där pyramidbygge och upptäckande av matematik ersätts av alien-krig och mänsklighetens evolution. Men det moderna greppet kändes inte som ett lika episkt äventyr som huvudserien. Så lyder omdömet från vår recension av spelet.

Har du ännu inte testat #Firaxis framtidsvision kan du gör det helt gratis under helgen. Tanka spelet via Steam, och faller det dig i smaken är prislappen tillfälligt reducerad. Även #Saints Row IV har fått den här behandlingen och är gratis under perioden. Förmodligen för att väcka intresse för den fristående expansionen #Saints Row: Gat out of Hell som släpps nästa vecka.

jag håller inte med, om man inte har några/något av de större dlcna till civ5 så är det inte bättre. 16/01 Om du spelade spelet vid release så är du kanske intresserad av deras "Fall update" som släpptes i början på december som balanserade om och fixade till en hel del. Det gör inte spelet till ett jättebra spel, men det råder bot på en del störande saker... 16/01 Och då är det ändå sämre än Civ 4 BTS som är ett riktigt bra spel. Men jag kan än idag inte förstå varför de tog bort slutskärmen från trean där alla besegrade civilisationer stod med blåtiror och snyftade. "Hörni, vad ska vi göra med den här simpla,... 16/01 Beyond Earth är ett innehållslöst och ytligt spel, utan den mystik, djup och atmosfär som Alpha Centauri hade. Jag har spelat det bara 10-15 timmar, så det var svårt att utvärdera själva spelmekaniken, men dom flesta verkar vara överens om att AI:n, dip... 16/01 Najs! Har avvaktat med att köpa det, då det har fått blandade recensioner. Lika bra att pröva själv. :) 16/01 Civ 5 är helt klart bättre, men när man har en bit över 300 timmar i det så är Beyond Earth skönt som variation om inte annat :) / LordDaimos 16/01 Civ 5 är dessutom ett bättre spel om du frågar mig. så spela det istället. :) 16/01 Ångrar djupt att jag köpte detta för nypris... att jag aldrig lär mig 16/01 Har redan civ 5 och knappt hunnit spela något av det. Men, tack för tipset! :) 16/01 AIn är förvånansvärt dålig och spelet saknar helt diplomati. Total skit mao. 16/01
Skicka en rättelse