Pewdiepie är den självklara giganten men kände du till de nio andra storkanalerna?

Dagens gamers har slutat spela själva och tittar istället på när andra gör det. När South Park avhandlade Youtube-fenomenet Pewdiepie var det en ganska träffsäker slutsats och spel är otroligt populärt på Googles videosajt men vet du vilka som är störst?

Med sina snart 34 miljoner prenumeranter är svenska Felix Kjellberg den obestridda kungen och andraplatstagaren Sky Does Minecraft har "bara" en knapp tredjedel så många följare, tätt följt av VanossGaming. För närvarande skiljer det bara drygt 150 000 prenumeranter.

Vilka följer du på tio-i-topplistan?

1. Pewdiepie

2. Sky Does Minecraft

3. VanossGaming

4. TheSyndicateProject

5. CaptainSparklez

Plats sex till 10 på nästa sida...

Föregående Nästa
Usch, vilka jobbiga personer. 20/01 TotalBiscuit & angryjoeshow 19/01 Fantastiskt. Har aldrig hört talas om någon annan av kanalerna förutom pewdiepie och han kollar jag aldrig på heller. Kan det vara så att det är mestadels 2000-talister (eller vad man nu kallar de små liven) som sitter och kollar på dessa youtube-kanale... 18/01 Samma här :) 18/01 Jag behöver endast: Cinemassacre / AVGN The Sw1tcher / Super Best Friends AngryJoeShow Lazy Game Reviews PushingUpRoses TheSpoonyExperiment / Noah Antwiler Sen är jag nöjd. 18/01 Game grumps <3 TB, Force Jesse Cox DexterityBonus ;D 18/01 Jag ser mycket på markiplier. Har sett hans alien isolation och har nu påbörjar The last of us. Tycker det är trevligt att se på när vissa youtubare spelare de spelen man själv har spelat. :) 17/01 Oj, känner mig lite gammal, men för mig är det mera datorhårdvara med en del spelnyheter och kritik (och Brooke "Dodger" Lawson för underhållning): Tek Syndicate - Logan, Wendell, Qain, Pistol, Spanx och Umbra Linus Tech tips - Linus Total Biscuit - TB... 17/01 snyggt så har jag inte ens tittat en gång på dom största, förutom pewdiepie men hans klipp var för löjlig och skrikiga för min smak. Tittar mer på Cinemassacre och LGR. 17/01 Totalbiscuit och Bo Time! är de enda spelrelaterade kanaler jag har subscription till, lite Jesse Cox och Kripp har man kollat ibland men jag har aldrig ens hört talas om någon av dessa förutom PewDiePie (som förövrigt går mig rejält på nerverna med han... 17/01
Skicka en rättelse