Massor av ny, spännande info väntar för den med lite tid över.

Igår kväll visade Paradox och Obsidian upp en hel timme gameplay från Baldur's Gates tematiska uppföljare, Pillars of Eternity. Och behändigt nog kan nu alla kika på reprisen via Paradox twitch-kanal, som ni hittar här.

Spelet släpps den 26 mars och är en del av den veritabla rollspelsvåg som sköljer över oss just nu. Dela med er av era åsikter om Pillars i kommentarsfältet!

Exakt. PoE är ett av få riktiga rollspel där du faktiskt kan rollspela din karaktär och belönas därefter och inte bara är låst till att grinda xp genom att döda allt du ser för att kunna min maxa en karaktär. Jag personligen gillar modellen som de valt... 18/01 Har sådan ångest för att jag missade att vara med i Kickstarter:n för det här. Kan nog bli årets spel om det vill sig väl... 17/01 Jag gillar't. Shadowrun Dragonfall gjorde samma sak och jag blev lite förbryllad över att jag inte fick mer karma av att gå loss på allt. Jag är den sortens spelare som inte är nöjd förrän jag kramat ur varenda droppe av content/xp från en bana vilket... 17/01 jag tycker också det är dåligt att man inte får erfarenhet av att slåss. Klart man ska få erfarenhetspoäng av att slåss, på samma sätt ska man få erfarenhetspoäng när man smyger. Ta Morrowind tex. Där ökar ens färdighet med användandet av den. Det blir... 17/01 Anledningen att man får XP efter uppdrag kan ju oxå vara för att det är så det funkar i riktiga pen and paper RPGs. 17/01 Ser fruktansvärt bra ut i mina ögon. 17/01 Jag tycker du tänker helt fel. Du skriver själv "bli bättre och bättre genom erfarenhet av att döda fiender och utföra svåra uppdrag i dungeons eller liknande". Det kan du fortfarande göra. Skillnaden är att du får experience när du slutför uppdraget.... 17/01 Onanivärdigt. Jag vet inte om jag missuppfattar dig nu, men det är ju just valmöjligheter man premierar genom att köra på modellen man valt i PoE. Dvs, att du inte ska indirekt straffas för att du inte vill grinda xp á la MMO. Angående svåra fiender så... 17/01 Då blir ju resultatet ändå detsamma, eller hur? :P 17/01 Uppdrag är det enda sättet att spela sig igenom dessa spel, det är det enda olika karaktärer har gemensamt, i baldurs gate 2 så hade du inte kommit en centimeter om du försökt undvika objectives. uppdrag behöver inte vara utropstecken ovanför en npc,... 16/01
Skicka en rättelse