Gratisspel plågas ständigt av diskussioner kring huruvida de inbyggda shopparna ger fördelar till dem som väljer att investera riktiga pengar. #Blizzards Magic-kopia #Hearthstone: Heroes of Warcraft är inget undantag men följande video visar att det är fullt möjligt för "vanliga" spelare att utmana - och vinna -över proffs.

Jason "Amaz" Chan har vunnit flertal turneringar i spelet och trots att hans kortlek var kryddad med grymma kort fick han nyligen sig en rejäl näsbränna på de asiatiska servrarna. Eftersom han dessutom är en populär streamer spelades allt in. Som tur är tog han förlusten skrattandes.

Ifall rankingen är så viktig för dig, och du känner att du inte vill ta dig tid till att spela ihop guld till fler och bättre kort, så kanske du borde överväga att betala lite för dig istället för att bara ställa massa krav? Bara för att spelet i grund... 20/01 Ni förstår väl själva att spelaren han möter inte har tur, utan att det är en väldigt bra spelare. Tror verkligen inte att Chefen skulle kunna vinna över honom. 19/01 Zoo var ett exempel. Det är långt från omöjligt att bygga decks med i princip alla klasser där det bara är basic+commons, klasskort, och kanske neutral rares. Det är absolut svårare att göra det utan att ha Naxx, men det hade varit konstigt ifall det... 18/01 Men du läser ju inte vad det är jag skriver. Ja, jag skulle kunna göra ett bra deck. ETT. Då kan jag spela med EN klass. De övriga åtta då? Zoo är inte att tänka på om man kommer upp till rank 13 eller så. Mellan rank 5 och 13 så är det väldigt vanligt... 18/01 Trump var ett exempel jag tog eftersom det finns lättillgängligt på youtube. Det går att nå väldigt låga ranker med enbart basic och klasskort. Det blir ännu lättare om du har common-korten också. Den andra poängen med Trump just att hans mage-deck var... 18/01 1. När Trump gör det så satsar han ju på en klass. Jag kan också bygga upp EN bra lek, men då är man ju låst till den klassen, och disenchantar precis ALLT annat. Det gör det i princip omöjligt att göra många quests. 2. Jag KAN inte skapa decks som är... 18/01 Som de flesta av Blizzards spel. Easy to play, hard to master! RNG gör spelet kul då man får räkna på alla faktorer som kan gå rätt och fel :) 17/01 Fast det där är ju 100% skitsnack. Du kan nå legend utan att spendera en enda krona på det. Det är till och med ett väldigt etablerat fenomen bland legend-spelare och streamers att skapa nya konton där de just tar sig till legend utan att spendera penga... 17/01 Något jag tycker är tråkigt är det idag är i princip omöjligt att klättra i rankingen som ny eller casualspelare. Efter Naxxramas blev det en ganska stor skillnad, och den förstärktes bara efter GvG. Att börja spelet nu innebär harvande runt rank 20 i... 17/01 "Nybörjaren" spelar dock inte som en nybörjare "brukar" spela, hen gör knappt ett enda misstag i matchen. 17/01
Skicka en rättelse