Förra året utannonserades strategispelet #Hearts of Iron IV. Den autentiska tolkningen av andra världskriget planerades först att släppas under första kvartalet 2015, men skjuts nu fram till senare delen av det andra kvartalet. Detta avslöjar #Paradox Interactive i en utvecklardagbok på det officiella forumet.

Inlägget kommer lyckligtvis inte bara med tråkiga nyheter, utan ger oss även en liten glimt av vad spelet kommer erbjuda. Klicka dig vidare dit för att lära dig mer om politiska maktspel, lagar, nationella mål och mycket annat.

Alla Paradox "Grand Strategy" spel som görs inhouse bygger på samma grundmotor, som de utvecklar gradvis och lägger till nya funktioner i allt efter behovet uppstår. Exempelvis har de lagt till nya grafik/väder effekter denna gången som de lyft fram i... 23/01 Lite granna motsatsen för mej, jag älskar att spela som tex Swe och ta över världen med burtal hänslöshet. Bli ensam häskare med en enorm armè! Vem som är vad är ointresant, bara antalet Tanks, gubbar, flyg, båtar osv.. är av intresse här ^^ 21/01 nån som vet om det är en gammal motor spelet bygger på, eller om allt är helt nytt? 21/01 Måste hålla med om att HoI går rätt väg genom att simplifiera vissa saker och mer satsa på olika större val. Största problemet med HoI är att det är helt oöverskådligt för en ny spelare, även till stor del för en mer erfaren. Man lägger timmar på microm... 19/01 Jag tycker den går åt helt rätt håll. Det blir mycket mer detaljer så som produktionslinor av berömda krigsfodorn och flygplan som alla som sett den dokummentärfilm ( eller bara Pearl harbour filmen ) känner igen... Och istället för 1000 ledare med tråk... 19/01 Hoppas att dem fixar sin urusla nätkod/spelkod till nästa spel. EU4 fick i och för sig hotjoin men jag har aldrig sett den funka med flera än tre. I princip varje kväll av spel är det någon som crashar eller hamnar out of sync. 18/01 Jag gillar HoI2 mera än 3'an. Jag har ej kollar vilket uplägg 4 kommer ha, men jag hoppas på HoI3 style :) 18/01 Jo det stämmer nog rätt bra, då det är många polare som gett upp när jag försöker visa dem spelet. Sen har jag inte spelat HOI4 såklart men tycker de har dummat ner det lite för mycket av det lilla man har sett. Gillade alltid hur mycket man var tvungen... 18/01 Vet vad du menar men håller inte med. HoI 4a blir nog lite "nerdummat"(mindre micromanagment). Tror mängden personer som gillade HoI3 var på tok för få för att göra den riktningen finansiellt försvarbar.. Jag älskar strategi spel och har spelat alla eu,... 18/01 Vad ska jag nu göra med mitt liv? 18/01
Skicka en rättelse