Med #Bloodborne stöper #From Software om de stenhårda koncepten från Demon's Souls och Dark Souls till ett Playstation 4-exklusiv goth-äventyr. Men inte utan att piffa till kontrollen, göra spelaren mer rörlig och offensiv.

En närmare titt på hur det fungerar får vi i det nya klippet nedanför. Instruktionerna står på kinesiska, men vi kan också tydligt se på en handkontroll vilken knapp som trycks ner vid varje attack. Det är bara att börja ta anteckningar – följer From Software den tidigare traditionen av tuff utmaning lär det behövas. Klippets sista bossfight ser till exempel inte ut som någon parkpromenad.

Att alla spel blir från ett "hype" forum /kommentarer till "flame war" är så tråkigt. Fps hit och dit, 720vs1080, etc etc. Ja, jag kan hålla med om att 60fps är skönare än 30. Men en sådan sak gör inte att jag bojkottar spelet ifråga. Bloodborne Für all... 20/01 Håller också med om att det är stor skillnad mellan 30fps på dator och hur det upplevs på soffan. 30fps Dator = fruktansvärt uruselt. 30fps Soffan = uruselt. Att folk skulle tex säga att det kanske inte vore lönt att satsa på 120hz/fps spel till konsol... 19/01 Så du menar att 30fps förstör ett spel, att det blir näst intill ospelbart? Självklart har du rätt till att tycka så men att säga att ett spel (som du inte ens har spelat än) är skit, pga av skärmuppdateringen på 30fps som har i stort sett varit standar... 19/01 Inga problem nej, men spelet var långt i från lika trevligt att spela som det kunde ha varit. Varför nöja sig med halvdana saker? Jag ser hellre att spelet blir så bra det kan bli. 19/01 Sure, men innan du faktiskt fick spela det i 60fps var det väl inga problem ändå? 30fps från soffan med kontroll känns inte alls laggigt på samma sätt som det gör vid datorn från min sida åtminstone. 30fps vid datorn och mus+tangentbord är extremt onajs... 19/01 Last of us till ps4 är så mycket skönare att spela med sina 60 frames, gentemot originalet. 19/01 håller med 100% det är en jädrans stor skillnad mellan 30fps på datorn och hur det upplevs från soffan med handkontroll på konsol. 19/01 Känner ni verkligen av så stor skillnad mellan 30 och 60 fps när det kommer till att spela på en konsoll från soffan? Tycker inte det är hälften så farligt i den miljön som det är framför datorn. Du sitter längre ifrån och du har inte en i närheten lika... 19/01 Då det varken är i helskärm eller man själv få ge input, så ger det där inte ens halva sanningen. Vad man verkligen skulle vija, är att alla skulle få pröva på hur det är att lira något riktigt fastpaced på en Swift (1440p+144hz+gsync). Så de fattar hur... 19/01 Riktigt synd på 30 fps om så är fallet. Spelen blir så mycket skönare att spela när det är uppe i 60. http://30vs60.com/ 18/01
Skicka en rättelse