Det har varit några vändor kring lanseringsdatumet för #Dying Light. Först först sköts releasedatumet upp till februari 2015, innan det knuffades tillbaka till januari. Men säg den glädje som varar; via Facebook meddelar #Techland att zombiespelet försenas igen.

Specifikt handlar det om de fysiska exemplaren av spelet i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Australien. Förseningen ska vara av den korta sorten, men vi får inte veta något exakt datum. Anledningarna bakom beslutet är också okända.

Har du ingenting emot att köpa spel digitalt behöver du inte oroa dig – den digitala versionen släpps som planerat den 27 januari. Hela pressmeddelandet ser du nedanför.

There will be a short delay in the release of physical copies of Dying Light in Europe, Middle East, Africa, Asia and Australia. The game will have a global digital release on PlayStation 4, Xbox One and PC of January 27, 2015. As physical production has a longer lead time than digital there is some delay in the aforementioned territories. We will share information on the availability of physical copies as soon as it is confirmed.

Källa: Techland

bent toe och SgtBlack! Försök vara trevliga när ni diskuterar. Det är helt okej att ni har olika åsikter och värderingar, det är däremot inte okej att använda en otrevlig ton. Nu styr vi upp det här till något gladare och mer positivt! :) Håller ett ext... 20/01 Nu är det ändrat på psn store, släpps 27 digitalt, så uppdatera gärna nyheten mattias :) 19/01 Haha, du är ju inte positiv nånstans din stackare.. Letade reda på en sida som du kanske borde besöka då du är orolig för release datum: http://www.dataspelsakuten.se/Dataspelsakuten/DATASPELSAKUTEN_-_HEMSIDA.html verkar inte den bra så är det bara att... 19/01 Snälla du, bara släpp attityden. Det här är en spelsajt, här pratar vi spel. Jag pratar inte om mina barn, jobb, hus, bilar och privatliv HÄR. Du kanske väljer att göra det...Inte jag. 19/01 Men herregud, läs det du skriver.. Att du vill ha spelet går ju inte någon miste om, men om man är orolig över att man inte får spelet den 27:e istället för 30:e då tycker jag att man kanske skall ta och fundera över ens värderingar. Spelet kommer ju... 19/01 Då tycker inte jag att man som spelförläggare/Utvecklare går ut i ett officiellt pressmeddelande och informerar om att det är ett GLOBALT släpp den 27. För det första så borde det vara det då det är en digital kopia och ingen försändelse krävs till olik... 19/01 Fast i det här fallet verkar det som du inte har så mycket val du måste ändå använda dig av Steam när du skall spela spelet och Steam säger den 30:e så du får snällt vänta 3 dagar till den 30:e 19/01 Ja, för mig gör det det. Alla har vi olika prioriteringar och värderingar. 19/01 Hehe, det kanske är du som har skygglapparna på.. Om du ändrar land när du går in på hemsidan: http://dyinglightgame.com/?lang=se_SE skall du se att det är är 30:e Januari för Europa och 27:e för US release (punkt) 19/01 27:e eller 30:e, spelar det någon större roll? Det är 3 dagar det handlar om... 19/01
Skicka en rättelse