#Wargaming fortsätter att uppdatera sitt populära krigsspel #World of Tanks. Vi har kommit fram till uppdatering 9.5 där personliga uppdrag hägrar för de skickligaste spelarna.

Uppdragen är indelade i olika kampanjer, och genom att klara av dem får du tillgång till nya pansarvagnar som det inte går att låsa upp på annat sätt. Spana in filmklippet nedanför och besök den officiella hemsidan för att lära dig mer om systemet.

"pansarvagnar..." Du går ju sällan plus med premium-ammon, det kostar mer än det smakar oftast, så helst försöker man ju använda den vanliga ammunitionen så långt det går. Det lönar sig inte om du inte bekämpar vagnar av högre tier i stor utsträckning.... 06/03 Jag tycker nog det spöar alla andra free-to-play spel. Sen premium-ammo började gå att köpa för vanliga credits så är det väldigt lite pay-to-win. Dessutom får man ibland premiumvagnar och guld vid events och missions. Men som sagt, se till att bli rekr... 20/01 @Mindrax, Matchmakingen är det inget fel på. Läs igenom hur den fungerar så får du en bättre uppfattning och tänk efter vad för slags missions och specials dom slänger upp med jämna mellanrum, då får du mer förståelse. @Snubbz, det är inget spel du sätt... 19/01 Match makingen i spelet är mycket knepig och jag skulle vilja påstå rent ut kass. Sen finns det mängder av kioskmongon i spelet som drar ner hela laget du hamnat i. Jag har spelat sen betan och jag blir fortfarande upprörd över spelet och hur obalansera... 19/01 Det är ett riktigt bra spel, men svårare än det ser ut. Man kan köpa tanks för cash, men de tanksen är inte på något sätt bättre än andra tanks i samma tier. Det som kan kännas obalanserat är när folk använder premium-ammo, men sån kan du köpa för nåde... 19/01 Enda pay to win skillnaden är i stort sett s.k premium ammo, den är bättre än annan ammunition, högre skada samt penetrering. dock så spelar spelares roll högre tycker jag. Kör du rakt mot fienden lär du dö i vilket fall. Utöver ammunition så finns prem... 19/01 Någon som lirar detta och vet om det är bra? Dvs, inte ett pay 2 win-spel. 19/01 Om nån tänkte börja lira så rekommenderar jag att rekryteras av nån som redan spelar. Ger mycket bonus-xp i början. 19/01
Skicka en rättelse