"Det minst effektiva sättet att levla någonsin."

Att spela #Destiny är att grinda fiender, vilket kan bli tröttsamt i längden. Men det finns genvägar för att komma åt Destinys sötaste frukter. En påhittig person visar på Reddit hur han byggt en robot som sköter skjutandet så att han kan sova medan spelet levlar.

Mekaniken får karaktären att automatiskt skjuta och mata melee-attacker, vilket används i en situation där ai-fiender anfaller i en trång passage. Karaktären dör gång på gång, men eftersom han spawnar på samma ställe och fienderna glatt fortsätter anfalla är det bara att låta spelet spela sig självt och skörda belöningarna efter några timmar. Och efter en natts auto-spelande hade karaktären levlat från 16,5 till 20, och efter att ha plockat upp insamlad armor klev den upp till level 26.

Men särskilt effektivt är det inte. Upphovsmannen kallar roboten "det minst effektiva sättet att levla någonsin" och att han gjort det för att det är kul. Så du får räkna med att manuellt grinda vidare om du tänkt nå de högre nivåerna i Destiny.

Skicka en rättelse