Med #Heroes of the Storm tolkar #Blizzard moba-genren genom att tona ner betydelsen av de traditionella rollerna och fästa desto mer tyngd vid lagarbete. Och förstås också låta klassiska hjältar från Warcraft, Starcraft och Diablo spöa varandra som om det inte fanns någon morgondag. Men långtifrån alla har haft möjlighet att ta sig in i spelet som nyss ömsade alphaskinnet och trädde in i betastadiet.

Blizzard fortsätter att bjuda in folk i olika omgångar, men har du tröttnat på att vänta kan du langa fram kreditkortet och ta saken i egna händer. Genom att köpa ett founder's pack tar du genvägen in i upplevelsen. 330 kronor (35 euro) kostar paketet som utöver tillgång till betan innehåller hjältarna Diablo, Raynor och Tyrande, tre skins, en golden cyber wolf mount och 2500 guld.

Tack till anon_5704 för detta #nyhetstips!
Det tog mig ett nån vecka att låsa upp 9 heroes med guld (köpte en hero efter det). Du får 500 guld för level Hero level 5 och 6000 Guld från level 1 till 15 för Character level. Att nå level 5 tar inte lång tid, men man har bara tillgång till 7 gratis... 21/01 Spelindustrin har gått och blivit sjuk... Numera betalar konsumenter för att betatesta ofärdiga spel som senare kommer vara gratis... Det mest skrämmande är inte hur vidriga utvecklarna är, snarare hur dumma konsumenterna har blivit och faktiskt går på... 21/01 Skulle väl inte kallat ett spel gratis där man måste köpa hjältar. Dota är gratis på riktigt. Där får du tillgång till alla hjältar utan kostnad, utan betalar bara för hjältars utseende och andra saker. 21/01 Det är jag helt övertygad om. 21/01 Ptja, svårt att säga. Spelar själv inte MOBA så jag tänkte testa det och se om det var så lätt som alla sa. Visst, men folk är fortfarande arga när man är noob så det kommer man inte ifrån. 21/01 Har spelat League of Legends sedan 2010, har snart alla hjältar, så jag är inte otålig vad gäller speltid, kanske spelar 20h / vecka i dagsläget. kör kanske 50-60 matcher så kan jag köpa en ny karaktär, vilket jag tycker är helt okej eftersom jag inte... 21/01 HoTs är tråkigt, glad att jag fick testa iallafall. 21/01 Valve gjorde exakt samma sak med Dota 2 när det var i beta, och då tyckte jag inte man hörde särskilt många klagomål över att man kunde köpa sig in i betan. Kanske jag som lyckligt förträngt det i och för sig. 21/01 Varnats och varnats, jag har spelat sen oktober och inte tyckt att det är några problem. Sen igen, ta dig tid att läsa mina posts, det man betalar för är exakt samma sak som det man betalar för om man fått inviten men vill köpa på sig fler chars. Det... 21/01 Fick en betanyckel för några månader sedan, inte testat än, är det kul? 21/01
Skicka en rättelse