Microsoft lovar att lossa på Xbox-exklusiviteten för fler titlar än Fable Legends.

Windows 10 öppnar för spel mellan olika plattformar. Det stod klart när #Microsoft släppte nyheter om sitt nästa operativsystem i går kväll, och #Fable Legends fick statuera exempel. #Lionhead-spelet släpps samtidigt till Xbox One och Windows 10, och det går alltså att spela med och mot varandra på de olika systemen.

Fable Legends är först ut i Microsofts satsning på multiplattformsspel till Windows 10 och Xbox One.

I en sammanfattning av gårdagkvällens event framgår att Microsoft kommer släppa fler av sina spel till Windows 10. Så här säger Xbox-chefen Phil Spencer:

Fable Legends är bara det första av Microsoft Studios stora spelserier som kommer till Windows 10, och vi kommer berätta mer de följande månaderna.

Man lovar mer information om spelsatsningen på Game Developers Conference i mars. Än så länge är det alltså oklart om vi får spela framstående Xbox-serier som Forza, Halo och Quantum Break på Windows 10.

Men du har ju bokstavligen talat inte ett argument. Det är inte ens tal om motargument, du säger ju bara "nej" medans jag har rätt. Jag vann innan du ens andades. 25/01 haha! Detsamma, lol! 25/01 Hahahaha... "the year of Linux". 25/01 Bra argument där. Det visar ju bara att du har noll koll och otroligt svårt att dra slutsatser. Det är rent ut sagt tragiskt, hur korkad du är. 24/01 Nej, nej, nej, nej och åter nej! 24/01 Men då måste man ha Windows 10, en prenumeration på Xbox-Live och äga en Xbox för att kunna spela. Linux here I come... 24/01 Jag talar inte om marknaden i det avseendet att många PC-spelare är nöjda med enbart PC-plattformen. Jag snackar om att hitta varje tillfälle till att göra MS:s beslut till negativa. Ju bättre mottagande det får, desto fler spel släpps på PC. Vill man... 23/01 Jag tror ingenting om WarGuNs intentioner. Det var du som började prata om hycklare som uppsåtligt skadar MS konsol och annat trams. Mitt svar var snarare riktat mot det. För om MS släpper samma spel till PC och Xbone och det skadar XBone-försäljningen... 23/01 Förstår ju att MS vill sälja sin konsol först och främst. Men jag vet inte hur stor "Intersection" av xbox/PC spelare är. Jag gissar att den inte är allt för avgörande, så MS borde kunna släpp några av deras exklusiva, speciellt om de släpper dem 1-2... 23/01 Och du tror att det var hans intentioner med inlägget? Den fria marknaden och hur han nu kan spela vissa Xbox-spel på sin gaming-rigg? Jag menade bara att det vore extremt korkat att försöka vrida detta till något negativt. Nu kommer ju inte vartenda... 23/01
Skicka en rättelse