Bortom all rim och reson, tycker vi vanliga dödliga.

Ibland överträffar verkligheten dikten. Som nu, när en spelare berättar på det officiella WoW-forumet att han lyckats med konststycket att, utan fusk, maxa 100 karaktärer i Warlords of Draenor.

Från inlägget:

Igår natt lyckades jag äntligen nå mitt mål på 100 level 100. Jag inledde projektet mot slutet av Mists of Pandaria, och då hade jag redan levlat upp runt 20 karaktärer till max, så 80 till kändes inte så extremt.

Spelaren Watola forsätter med att berätta hur snabbt han lyckades ta sig igenom zonerna över level 90:

Frostfire Ridge - 1 timme, 6 min

Shadowmoon Valley - 44 min

Gorgrond - 42 min

Talador - 40 min

Spires of Arak - 39 min

Nagrand - 30 min

Imponerande, minst sagt. Läs hela Watolas inlägg här, och låt er inspireras!
Källa: Kotaku

Min inledande kommentar: "Världsrekord i slöseri med tid (?)" - kom i formen av en obstruktiv fråga som speglar det moderna konsensus som innefattar en rad olika påståenden, bl.a. Benjamin Franklins bjiljanta: "Tid är pengar". Därutöver kan man, om man... 25/01 Ledsen att behöva rätta till dig. Men du kan inte säga att någon annan att det är slöseri med tid om personen i fråga känner sig underhållen och belönad för sin intresseinvestering. Så du menar du har gått på bio 100gånger och det är slöseri med tid?... 25/01 Om man gör en sådan sak 100 gånger, då är det slöseri med tid. Du får acceptera att någon har en annan syn på saken än dig. 25/01 Hur fasiken fick du tog på mitt självporträtt? O_o 23/01 Nu håller vi oss trevliga. Det är okej att tro och tänka olika saker, men som sagt, slänger man ur sig ett påstående kan det vara positivt att motivera det. I ett påstående utan motivering finns knappt något värde. Raderat några inlägg som inte diskuter... 23/01 Utan att fuska, då kan man använda level90 boost, det är en regelrätt metod att levla (till 100). 23/01 Pallar inte ens lvla en karaktär dit, eller till vad nu max lvl varit genom tiderna, den här gången pallade jag mig till lvl 70 innan jag hatade allting i den mån att jag ifrågasatte varför jag ens spelade skiten... så jag slutade. Jag vill verkligen... 23/01 Vi har alla olika passioner och mål. 23/01 Good for him. (?) 23/01 Fast jag har aldrig gjort något antagande det var den andra kille som gjorde och då frågade jag om länk eftersom jag undrade var han fått infon ifrån. Aldrig ens sagt nått om det är sant eller falskt från början. Btw blir bra kluddigt när alla citerar... 22/01
Skicka en rättelse