Perfekt för alla som stör sig på annonser i det offentliga rummet

Annons-blockerare är en vanlig företeelse hos de som frekventerar sajter som livnär sig på reklam. (På FZ blockar över 25 % av er annonserna!) Av olika anledningar orkar besökaren inte med de budskap som slår emot henne, och blockerar således all reklam.

Kotaku rapporterar att alla ad-blockare snart kan att slippa bombarderas med reklamintryck även IRL, i det verkliga offentliga rummet. Lösningen kan bli "Brand Killer", en alternate reality-pryl och Oculus Rift-lookalike som blockerar annonser i realtid.

På FZ kan vi för all del se fördelar med prylen, men det faktum att man bär den på huvudet och därmed ser ut som en komplett galning, gör att vi hellre bombarderas med företagens skrikande budskap, alla dagar i veckan.

Har ingen som helst problem med FZ's recensioner. Förstår inte alls vad ni klagar på. Lyssnar på recensioner av folk som verkar ha samma smak som jag har. Är det något fel(typ senaste Sim City, Unity), så hör man ju det helt klart från alla håll innan... 27/01 jag tycker inte dom är så dåliga nu, men bra om ni fortsätter ta upp tekniska brister, och spolar ner den positiva attityden. Kanske utgå från att allt är rena smörjan, och börja från det hållet istället. :P 26/01 Så sant. Så många som är butthurt över lite reklam här, störtlöjligt, speciellt när de trollas som om att ni har någon bättre lösning själva eller ens är insatta i företaget. Fz ni gör ett grymt jobb som uppskattas av många, kommer fortsatt att stödja... 25/01 Valspurten är slut så du lär inte så några fler politiska annonser på cirka 3,5 år =) 25/01 Att ni ens bryr er om vilken reklam som visas.. Så länge det inte är malicious ads osv, så vad är problemet? Känns som att ni bara gnäller för att gnälla som vanligt. 25/01 Lite svårt för någon att kontrollera (och debitera därefter) efter faktisk "reklamaktivitet", vad gäller TV, dock. En TV-annons har oftast ett fast pris baserat på ett beräknat tittarantal. Vad gäller reklam på siter, där annonserna blockeras av Adblock... 25/01 Brukade alltid tillåta reklam på FZ och liknande sidor, men när dom började med politisk reklam fick det fan vara nog. När jag är inne på FZ har jag inget emot att se reklam om den nya wow expansionen men när MP ploppade upp i mitt ansikte får det vara. 25/01 DET gillar jag dock inte :) Kan vara riktigt störande ibland :/.... 24/01 Jag ska be någon förklara, de är inte så läbbiga som folk kan tro. 24/01 Jag blir lite nyfiken i exemplet GR, som kör betydligt mer ingripande reklam än oss. Reklam mellan sidor när du surfar på sajten, innan förstasidan, etc. Hur ser du på det? 24/01
Skicka en rättelse