Det var bara en tidsfråga såklart, se reaktionerna här.

Att vår "spel"-maskin Oculus Rift skulle användas till snusk var såklart bara en tidsfråga. Maskinen ska släppas under året och ett antal spel på temat är under utveckling, men under tiden kan vi nu få se reaktionera hos några killar och tjejer som testar på Oculus för första gången, men inte med några berg-och-dalbanor eller läskiga spindelscener.

Det framgår inte av videon vilken film som används i testet, och ni behöver inte dela med er av era gissningar i kommentarsfältet nedan. Men det verkar vara 180°-klipp och inte regelrätt VR.

Microsoft har precis utannonserat sin Hololens, som såklart kommer att användas till exakt samma sak.

Jävla tjafs! Tala istället om var jag hittar filmen med den rödhåriga brallisen på den översta bilden! 29/01 Väldigt konstiga reaktioner. Tror inte många killar skulle säga "ta bort den, ta bort den!!!" om de fick se tjejer i virtual reality. : ) Kanske piffar en sådan här upp förhållandet lite. Både jag och sambon gillar porr så. =) 29/01 Nej det är inte direkt porren. Förklarat det många gånger att det är avsaknaden av vad personerna reagerar på. Som du beskriver i början och slutet av ditt inlägg att porr är porr och det spelar ingen roll vad dom tittar på så håller jag inte med alls.... 27/01 Är det inte just porren du är så besviken över att du inte får se att du tom missar att artikeln inte handlar om porren i sig? Att ifrågasätta din inställning till att porr är censurerad, och att detta skulle vara något slags påhitt av en "pk-maffia",... 27/01 Köp aktier i Fleshlight och Oculus :D 26/01 PK stämpeln åkte fram redan i mitt första inlägg vilket du verkar ha glömt bort helt och la all fokus på porren. Vem är det egentligen som går in på sidospår? Jag förklarade tydligt att jag inte gillade den nya pk-standard vi har och som förstör våran... 26/01 Det blev väldigt mycket "du är" ser jag, samtidigt som den stora "PK" stämpeln åkte fram. Du säger dig värna om det fria ordet, samtidig som du går i taket när någon lägger upp ett klipp om OR reaktioner utan att visa porren, som för inslaget i sig är... 26/01 Istället för kalla andra för troll kunde du ha argumenterat varför pippis pappa censuren är vettig och på vilket sätt den påverkat din barndom på ett negativt sätt istället för att försvara censuren med påhopp. Tycker du att du påhopp är ett moget sätt... 26/01 Att sitta och dra upp "negerkung i pippi långstrump" är alltså att argumentera som en vuxen? Haha. Ge upp. Jag hoppas du växer upp en dag. Bye. 26/01 Jag tror din kommentar säger mer om dig än den gör om mig. Istället för att argumentera som en vuxen börjar du kalla andra för troll. 26/01
Skicka en rättelse